Divac za B92:"Vraćam se za plej of"

Izvor: B92

Petak, 18.02.2005.

00:13

Default images

Košarkaški reprezentativac SCG i legenda NBA lige Vlade Divac iskoristio je pauzu u NBA ligi, prouzrokovanu All Star vikendom da poseti Srbiju. Divac je u izjavi za B92, koju je dao po dolasku u Beograd rekao da oporavak od povrede teče dobro.

Dobro je, ide ka tome da se oporavim skroz i vratim na teren do kraja marta. Bolje se osećam, pa sam iskoristio pauzu u NBA da svratim do Beograda”, kaže za B92 centar Lejkersa, koji je zbog bolova u leđima propustio gotovo celu sezonu.

U slučaju da oporavak bude potpun, Divac bi bio spreman za takmičenje u plej ofu. Donedavni predsednik Partizana smatra da Lejkersi imaju dobre izglede da uđu u razigravanje za prvaka.

Još uvek držimo osmu poziciju i imamo veliku prednost u odnosu na timove iza nas. Ako budemo malo popravili formu u drugom delu prvenstva, bićemo u plej ofu”.

Lejkersi već neko vreme nemaju trenera, što je dosta neobična situacija za klub takvog renomea. Divac smatra da je to strateška odluka uprave kluba.

Oni žele da dovedu nekoga na duge staze. Zato će do kraja sezone na čelu biti pomoćni trener koji sada radi sa nama, a zatim će biti angažovano neko trajno rešenje. Prva opcija je svakako Fil Džekson, ostaje da se vidi da li će on prihvatiti ponudu“.

Posle odlaska sa funkcije u Partizanu, Divac znatno manje prati našu košarku.

Pratim samo Partizan, ostalo ne stižem“, rekao je Divac za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: