Džeferson: "Krstić će biti All star"

Izvor: B92, New York Times

Sreda, 22.12.2004.

14:27

Default images

Čekajući novu zvezdu u liku Vinsa Kartera trener Nju Džersi Netsa Lorens Frenki saigrači predvodjeni Džejsonom Kidom i Ričardom Džefersonom možda dobijaju novu snagu na poziciji centra u Nenadu Krstiću.

Reprezentativac SCG je posle velikog trejda i odlaska Vilijamsa i Moninga dobio pravu priliku u dva meča i u potpunosti je iskoristio.

U Torontu Krstić je ubacio 15 poena, a samo dva dana kasnije je u Šarlotu po prvi put kao starter imao i prvi dabl-dabl:13 poena i 12 skokova.

Svoj prvi pravi nastup obeležio je i i sklučenjem tokom treće četvrtine kada je u borbi za prostor ispod svog koša, laktom u lice pogodio Džeralda Valasa:

«On će biti All star igrač. Nikada ne želite da dajete preuranjene prognoze, ali uveren sam da će vremenom uz dodatno iskustvo postati All star” rekao je posle meča Ričard Džeferson.

Interesantno je da je upravo Džeferson na poluvremenu savetovao Krstića da laktovima u gužvama “razgrće” protivnike. Trenutno najbolji strelac Netsa potvrdio je da će on platiti kaznu za Krstića i u svom stilu dodao “Valas je uvek bio poznat kao folirant”.

Nenad Krstić sve uspešnije stvara svoje mesto u NBA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: