Klipersi žele Berona Dejvisa?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Sreda, 22.12.2004.

13:18

Default images

Prva zvezda Nju Orlians Hornetsa Beron Dejvis mogao bi ubrzo da napusti klub  i vrati se u svoj rodni grad kao novi igrač LA Klipersa.

Kako prenosi američki mediji, Dejvis koji je u sredu aktiviran posle dugotrajne povrede donosi mnogo nedoumica kod čelnih ljudi trenutno najslabijeg i povredama osakaćenog kluba u NBA.

Osnovno pitanje za ekipu koja je trebalo ove sezone da se bori za visok plasman je da li da se novi tim gradi oko Dejvisa i li da se jedini All star igrač u ekipi trejduje i započne nova selekcija i gradnja iznova.

Kao najzainteresovaniji za ovu kombinaciju javljaju se LA klipersi koji bi pored dobrog igrača dobili i marketinški izuzetno jaku ličnost.

Iako se za sada samo nagadja šta bi Klipersi ponudili Hornetsima, pretpostavka je da bi se u paketu sigurno našao Keri Kitls kome ističe ugovor na kraju sezone i koji bi značajno oslobodio “seleri kep” tima u kome bi igrao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: