Stojaković na mukama

Izvor: B92, sacbee.com

Sreda, 18.08.2004.

21:31

Default images

All star krilo Sakramento Kingsa, Predrag Stojaković, u jednom danu doživeo dva potpuno različita osećanja.

Naime, rodio mu se sin Andrej, što je Pedja opisao kao nešto najvažnije i najlepše u životu, ali tu je i osećanje da sa njegovim profesionalnom karijerom nešto nije u redu pošto iz njegovog kluba još nema odgovora nakon što je zatražio trejd.

Stojaković i njegov agent iščekuju poziv jednog od braće Maluf, vlasnika Kingsa, pošto je igrač sa brojem 16 već zatražio da promeni dres tima iz Sakramenta za neki novi, verovatno iz istočne konferencije.

Izgleda da me ne shvataju ozbiljno”, pretpostavio je u izjavi za lokalni dnevnik iz Sakramenta sam Stojaković i dodao da nije promenio mišljenje o promeni sredine.

Dok ne porazgovaraju sa Pedjom, Malufovi neće saznati o čemu se zapravo radi, odnosno shvatiti zašto on želi da ode”, objasnio je Stojakovićev agent, Dejvid Bauman.

Pedja je navodno ostavio broj telefona u kancelariji Kingsa na koji ga u Grčkoj mogu dobiti, ali telefon nikako da zazvoni...

Ne pomišljamo da ga trejdujemo, jednostavno ne vidim naš tim bez Stojakovića”, ponovio je svoj stav Džo Maluf.
Želeo bih da kažem da je Pedja igrač pod ugovorom i da ćemo Gevin (Maluf) i ja da pričamo sa njim kada za to dodje vreme. Znam da je bio uznemiren kada je pričao sa Džefom Pitrijem ali nekad je bolje sačekati da se ljudi ohlade”, dodao je Maluf.

Kingsi su u medjuvremenu potpisali ugovor sa bivšim igračem Makabija, Dejvidom Blutentalom, koji bi trebalo da bude pomoć sa klupe kada je Stojaković van igre.

Blutental je igrao za Kingse u letnjoj ligi, kada je beležio prosečno 16,3 poena, 4,5 skokova, 2,6 asistencija i 2,1 ukradenu loptu.

Džef Pitri i ostali iz uprave Kingsa insistiraju da angažovanje Blutentala nema nikakve veze sa zahtevom Pedje Stojakovića za trejdom.

Blutental je inače igrao za univerzitet Južna Kalifornija, gde drži rekord po broju postignutih trojki (171).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: