Pedja opet pred vratima Pejsersa ?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Ponedeljak, 16.08.2004.

13:01

Default images

Glasine po kojima će Predrag Stojaković biti trejdovan u zamenu za najboljeg defanzivca lige Rona Artesta ponovo su postale aktuelene u amerilčkim medijima.

Kako prenosi lokalni „Indystar“ iz Indijanapolisa razgovori izmedju Kingsa i Pejsersa su ponovo aktivirani, a o toj temi je za ovaj list govorila i druga “zvezda“ tima iz Indijane,Ron Artest:

Mislim da su u pitanju glasine, medjutim, iskreno, nisam razgovarao sa predsednikom kluba Lerijem Birdom. Znam da se mnogi ne bi složili sa ovim trejdom, ali shvatam da je u pitanju biznis i da je sve moguće“ rekao je Artes i dodao:

"Ako Pedja dodje u Pejserse, moj klub će biti dobar. Medjutim, znam da će u tom slučaju Kingsi biti, jako,jako,jako dobri“ rekao je Artest.

Čak i plate dva igrača se skoro poklapaju. Pedja će u pretposlednoj sezoni (ulazi u status ograničeno slobodnog agenta) zaraditi oko 6.8 miliona dolara, dok Artesta čeka 6.2.

Ovom razmenom američki mediji počeli su da se bave još u julu kada je agent našeg igrača Dejvid Bauman priznao da je predsednik Pejsersa Leri Bird voljan da dovede njegovog klijenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: