Trejd Detroita i Filadelfije

Izvor: B92, AP

Četvrtak, 05.08.2004.

11:03

Default images

NBA šampioni Detroit Pistonsi trejdovali su Korlisa Vilijamsona u Filadelfiju u zamenu za veterana Dereka Kolmena i Amala Mek Kaskila.Na taj način, Pistonsi su popunili mesto upražnjeno u reketu posle odlaska Turčina Mehmeta Okura u Jutu Džez.

San Antonio je u sredu potpisao ugovor sa krilnim centrom Tonijem Masenburgom. On je prošle sezone igrao za Sakramento Kingse, a u Spurse je došao kao slobodan agent. Istovremeno, San Antonio je obnovio ugovor sa odličnim Novozelandjaninom Šonom Marksom, koji je prošlu sezonu propustio zbog teže povrede.

Minesota je odlučila da parira ponudi koju je pre dve nedelje Portland dao sjajnom defanzivcu Trentonu Haselu, tako da će on i dalje ostati član Timbervulfsa.Hasel će tako sigurno dobiti više od 27 miliona dolara za sledećih šest sezona, kolika je bila ponuda Blejzersa.

Vašington Vizardsi potpisali su ugovor sa krilnim centrom Samaki Vokerom koji je prošle sezonu proveo u Majamiju, a pre dve godine bio član šampionske ekipe Los Andjeles Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: