Rebrača u Finiksu ili Klipersima?

Izvor: B92

Subota, 31.07.2004.

13:14

Default images

Željko Rebrača ovih dana pregovora sa više NBA klubova o nastavku karijere. Pored LA Klipersa sa kojima je radio nekoliko dana početkom nedelje, Rebrača je takodje interesantan za Finiks Sanse, prenosi "Arizona Republik".

Finiks je ovog leta izuzetno pojačao svoje redove dovodjenjem Stiva Neša iz Dalasa i Kventina Ričardsona iz Klipersa, ali timu i dalje fali klasičan centar. List piše da Sansi pored Rebrače razmišljaju i o Džejku Tsakalidisu, Robertu "Traktoru" Trejloru i Skot Vilijamsu, sve slobodnim agentima.

Željko Rebrača je u NBA ligi nastupao za Detroit Pistonse i Atlanta Hokse, u prethodne dve sezone obeležio je dugim odsustvom sa terena, prvo zbog problema sa radom srca a kasnije zbog bolova u ledjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: