Okafor potpisao za Bobketse

Izvor: B92

Utorak, 27.07.2004.

22:15

Default images
Šarlot Bobketsi su potpisali ugovor sa drugim pikom sa ovogodišnjeg drafta Emekom Okaforom. On se obavezao na trogodišnju vernost vrednu 10 miliona dolara.

"Zadovoljni smo što je Emeka potpisao ugovor sa nama i što je spreman da igra NBA košarku. On je divan mladić i drago nam je da će reprezentovati naš klub i našu državu i na i van terena", rekao je Berni Bikerstaf trener i generalni menadžer Bobketsa.

Okafor je trenutno sa olimpijskom reprezentacijom na pripremama za Igre u Atini. Pošto je doveo Konektikat do titule prvaka u NCAA konkurenciji, on se prijavio za draft. Bobketsi, koji su originalno imali pravo da biraju tek sa četvrte pozicije, napravili su trejd sa Los Anđeles Klipersima da bi mogli da dođu do sjajno centra sa drugog mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: