Guden kroz trejd stigao u Klivlend

Izvor: B92, AP

Subota, 24.07.2004.

11:04

Default images

Ekipa Orlando Medžika definitvno neće ličiti na tim iz prošle sezone. Posle odlaska NBA superstara Trejsija Mek Grejdija u Hjuston, Orlando je u petak trejdovao drugog najboljeg igrača Dru Gudena u Klivlend Kavalirse, odakle je na Floridu stigao Toni Bati.

U pokušaju da ublaže odlazak krilnog centra Karlosa Buzera u Jutu, Kavalirsi su doveli dostojnu zamenu Gudena, koji se tako pridružio ambicioznom klubu, koje će predvoditi NBA fenomen LeBron Džejms, veteran Erik Snou, a od ovog leta i naš Saša Pavlović.

Guden, 4.pik na draftu 2002.godine će u narednoj sezoni zaradjivati 3,2 miliona dolara .On je prošle sezone u dresu Orlanda imao prosečan učinak od 11,6 poena i 6,5 skokova po utakmici.

U zamenu za Gudena, Orlando je dobio i 2 pika druge runde narednih draftova, dok je Klivlend dobio prava na Brazilca Andresona Varežaoa i centra Stivena Hantera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: