Dupre ponovo u Pistonsima

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2004.

20:23

Default images
Detroit Pistonsi potpisali su dvogodišnji ugovor sa Ronaldom Dupreom. Ovaj krilni igrač u prethodnoj sezoni je kao član Čikago Bulsa na 47 utakmica u proseku beležio 6.2 poena i 3.6 skokova. U svom NBA debiju, on je 7.januara ove godine u Majamiju ubacio 18 poena, što je bio njegov rekord sezone. Dupre je bio starter na osam utakmica, a u proseku je na parketu provodio 19 minuta.

"Ronald je tip mladog igrača kakav treba našem timu. Odigrao je dobro za Bulse prošle sezone i to smo pratili. On je još jedan momak, čiji se profil uklapa u Pistonse", rekao je predsednik Pistonsa Džou Dumars.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, a interesantno je da je Dupre bio član Detroita pred početak prošle sezone, kada je dobio otkaz. Bivša zvezda Lujzijana Stejt univerziteta je došla na trening kamp Pistonsa kao nedraftovani ruki. Dupre je potom u Hantsvilu u NBDL u proseku davao 17 poena pre nego što je stigao u NBA i potpisao ugovor sa Bulsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: