Divac opet u L.A, Šek postaje Kralj?

Izvor: B92, Lokalni mediji

Ponedeljak, 28.06.2004.

20:16

Default images

Izvor blizak jednoj NBA superzvezdi najavio je mogući trejd na relaciji Sakramento – L.A. Lejkers. Kingsi su za Šakila O'Nila ponudili Krisa Vebera i Vlada Divca, međutim iz Los Anđelesa su odgovorili da bi tom paketu trebalo dodati i Majka Bibija. Ista je situacija bila i na relaciji sa Dalasom. Lejkersi su u svakom paketu tražili da u razmeni za O'Nila dobiju Dirka Novickog.

            “Oni pokušavaju da naprave neviđen posao sa njim. Ali čak i za igrača kalibra Šakila O’Nila, jako je teško dobiti takav dil", kaže Rod Torn, generalni menadžer Netsa.

            Šek je već odbio Kliperse koji su ponudili Eltona Brenda, Korija Magetija, Krisa Vilkoksa i draft izbor, ali bi ga privukao odlazak u Nju Džersi, koji je njegov pravi rodni grad. Torn veruje da bi dobio O’Nila za Ričarda Džefersona, Kenjona Martina i još nekog, ko nije Džejson Kid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: