Pedja za B92:Ostaje mi se u Sakramentu

Izvor: B92

Subota, 26.06.2004.

00:22

Default images

Noć NBA drafta nije donela očekivane "blokbaster" trejdove koji su danima najavljivani, tako da se mediji i dalje bave spekulacijama o tome gde će karijeru nastaviti Šekil o Nil i Trejsi MekGrejdi, i ko zna još koliko igrača čije će pomeranje izazvati odlasci dva pomenuta superstara iz Los Andjelesa i Orlanda.

Jedan od timova koji se ne pominje često u raznim "trejd" kombinacijama trenutno su Sakramento Kingsi, iako je odmah po završetku sezone bilo dosta priče o promenama u glavnom gradu Kalifornije.

Ipak, današnji "LA Tajms" piše da su čelnici Kingsa potvrdili, da su i oni razgovorali o Šekilu O Nilu sa vodjstvom Lejkersa, ne iznoseći bilo kakve detalje o tome šta bi dali Los Andjelesu zauzvrat.

U ekskluzivnoj izjavi za B92, najbolji igrač Kingsa u prethodnoj sezoni Pedja Stojaković o svom statusu kaže:

"Nismo završili sezonu kako su svi očekivali. Želeli smo mnogo više, naš cilj je bila titula kao i ranijih godina. Videćemo, kao što si rekao, ovog leta se očekuje dosta promena ne samo u mojoj ekipi nego i u čitavom NBA. Prvog jula kreću pregovori, videćemo šta će da se desi. Ja želim da ostanem u Sakramentu, mnogo toga ne zavisi od mene i videćemo šta će da odluči rukovodstvo Kingsa".

Podsetimo, Vlade Divac rekao je da će u zavisnosti od dešavanja u Sakramentu i ponuda, odlučiti da li će nastaviti NBA karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: