SFX ponovo izbacio veliki broj igrača

Izvor: B92

Petak, 25.06.2004.

23:48

Default images

SFX Sports Group, agencija koja predstavlja veliki broj NBA igrača, medju kojima su i naši Pedja Stojaković, Vladimir Radmanović i Predrag Drobnjak, već šestu sezonu za redom izbacila je najveći broj igrača u prvoj rundi NBA drafta.

U četvrtak uveče, SFX-ovi igrači u prvoj rundi bili su:Andre Iguodala (#9, Philadelphia 76ers), Robert Swift (#12, Seattle Sonics). JR Smith (#18, New Orleans Hornets); Tony Allen (#25, Boston Celtics); i mladi Slovenac Saša Vujačic (#27, Los Angeles Lakers)

David Bauman, iz SFX Basketball-a ocenio je da je i ovaj draft potvrdio trend globalizacije NBA lige odabirom mladih i talentovanih igrača iz Evrope, medju kojima su i ovog puta bili igrači koje predstavlja njegova agencija.

Bauman je dodao da je već poznato da će sledeće godine sigurno nekoliko igrača SFX biti izabrani u prvom krugu: naš ekstratalentovani Nemanja Aleksandrov ( Relfex Železnik), Roko Ukić (KK Split), Marko Tomas (KK Zagreb), Drago Pašalic (KK Split), Dušan Šakota (Panathinaikos)i Armands Skele (Letonija).

Direktor za Evropu Aleksandar Rašković kaže da je potvrdjeno da je SFX Basketballima najbolji menadžment u NBA ligi i svetu.Na putu smo da isti status zaradimo i u Evropi, kao agencija koja trasira put maldim igračima u NBA ligu.Nedavno smo otvorili kancelariju u Beogradu i nastavićemo sa ekspanzijom u celoj Evropi, kao i u Južnoj Americi, Africi i Aziji".

Od američkih igrača, SFX predstavlja izmedju ostalih i Kobija Brajanta, Trejsija MekGrejdija i Džermejna O Nila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: