Pejton odlučio da ostane u Lejkersima

Izvor: B92, AP

Utorak, 22.06.2004.

23:54

Default images

I pored neuspešne sezone i najave raspada tima, Geri Pejton odlučio je da ostane još jednu godinu u LA Lejkersima, potvrdjeno je u klubu.

Pejton, koji je prošlog leta, pristao na veliko smanjenje plate u želji da sa Lejkersima dodje do svog prvog NBA prstena, saopštio je svoju odluku o ostanku u klubu dan pre isteka roka.

Lejkersi su posle poraza od Detroita u finalu raskinuli saradnju sa trenerom Filom Džeksonom, a uveliko se najavljuje odlazak Kobija Brajanta i(ili) Šekila O Nila.

Pejton, koji je 9 puta bio All Star, imao je očajnu sezonu u Lejkersima, sa prosekom od 14.6 poena po meču, uz najslabiji učinak u karijeri kada su asistencije u pitanju, samo 4,2 po utakmici. Geri Pejton sledećeg meseca puni 36 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: