Pavlović u Klivlendu?

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2004.

21:11

Default images

Predrag Drobnjak, po svoj prilici, biće jedini košarkaš iz SCG u novom NBA timu Šarlot Bobketsima, pošto se iz izvora bliskih NBA ligi saznaje da će mladi Aleksandar Pavlović, doduše preko večerašnjeg “expansion” drafta, završiti u Klivlend Kavalirsima.
Pavlovića je Juta ostavila “nezaštićenog”, a prema još nepotvrđenim izvorima Kavsi su se dogovorili sa Bobketsima da im za Pavlovića ustupe pika u prvoj rundi nekog od narednih draftova.

Bivši košarkaš Budućnosti izabran je prošlog leta kao 19. pik na draftu, a na 79 mečeva u debitantskoj sezoni prosečno je postizao 4,9 poena. U prilog ovoj informaciji ide činjenica da je novi asistent u stručnom štabu Pola Sajlasa, doskorašnji pomoćnik Džerija Slouna u Juti – Keni Net, kao i to što je GM Kavsa, Džim Pekson veoma zainteresovan za 20-godišnjeg Crnogorca.
Pored toga, za večeras u 8 sati po istočno-američkom vremenu (dva posle ponoći po srednje-evropskom), zakazana je konferencija za novinare u “Gand Areni” u Klivlendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: