Mekgrejdi u Hjustonu?

Izvor: B92, espn.com

Utorak, 22.06.2004.

10:25

Default images

Trejsi Mekgrejdi u Hjustonu, Frensis i Mobli u Orlandu, to je mogući scenario za sledeću sezonu koju predvidja američka televizija ESPN. U zamenu igrača bi bili uključeni i Džuvan Hauard koji bi završio u Raketama i Kelvin Kejto koji bi pojačao „Magične“.

Cela zamena stoji pod uslovom da novi NBA tim – Šarlot, ne odluči da izabere nekog od ovih igrača na specijalnom „draftu proširenja“ (expansion draft), a samo Mekgrejdi i Frensis su stavljeni od svojih klubova na listu zaštićenih igrača. Postoji mogućnost da se razmeni prikljuće i Tajron Lu i Endrju Deklerk koji bi sa Mekgrejdijom branili boje teksaškog kluba.

Njujork Tajms javlja da posao neće biti objavljen do 15. jula zbog nekih od odredaba u ugovoru Stiva Frensisa.

Na draftu proširenja, koji se održava u utorak, 22. juna, Šarlot će odabrati 14 igrača sa liste nezaštićenih koju obezbedjuju svi klubovi lige.

Trejsi Mekgrejdi već je izrazio želju da napusti Orlando, a posle sledeće godine slobodan je igrač. Orlando je već jednom ostao bez vodećeg igrača bez nadoknade – kada je Šakil O’Nil prešao u Lejkerse. Ukupna vrednost Mekgrejdijevog ugovora je 93 miliona dolara, a Frensisovog 75 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: