Karter i Ajverson menjaju mesta ?

Izvor: B92, HoopsHype

Ponedeljak, 21.06.2004.

23:30

Default images

Čelnici Filadelfije i Toronta pregovaraju o mogućem "blokbaster" trejdu po kome bi prvi strelac Reptorsa Vins Karter prešao u Sikserse, dok bi u Kanadu otišao Alen Ajverson.

Kako prenosi jedna lokalna radio stanica u Pensilvaniji razgovori rukovodstva dva kluba su intenzivirani prethodnih dana.

Prema istom izvoru (u pitanju je VIP radio iz Filadelfije) novi trener Siksersa Džim O Brajen "rupu" koja bi nastala u napadu (u delu organizacije) odlaskom AI, popunio bi  na draftu angažovanjem rukija Džamira Nelsona.

Iako se u prvi mah čini da je nerealan, ovaj trejd je moguć iz prostog razloga što oba superstara žele da promene sredine.
Karter (prošle sezone 22.5 poena po meču) je od strane domaćih navijača u Torontu bio optuživan da se ne zalaže dovoljno, pa se često dešavalo da sa tribina odjekuju zvižduci. Sa druge strane Ajverson (26 poena po utakmici) je pred kraj prošle sezone došao u žestok sukob sa privremenim trenerom Krisom Fordom, pa je nekoliko mečeva "otvarao" sa klupe.

Džamir Nelson u NBA ligu ulazi kao igrač godine u NCAA sa prosekom od 19.4 poena po utakmici.

Jedina nepoznanica u ovom mogućem scenariju je da li Nelson može da ostane netaknut do 9.pozicije ?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: