Čikago želi da dovede Radmanovića?

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2004.

23:38

Default images

Kraj regularnog dela sezone nije doneo radost Sijetl Supersoniksima koji nisu uspeli da se plasiraju u plej of NBA lige.Takav ishod nije iznenadio mnoge, s obzirom na veliki broj povredjenih igrača tokom sezone, i to onih ključnih Rej Alena, Brenta Berija, Rašara Luisa, pa i talentovanog rukija Nika Kolisona.

Vladimir Radmanović za sobom ima sezonu u kojoj je u svim kategorijama popravio statistiku, ali ponovo nije dobio mesto konstatnog startera u Soniksima, iako se mesecima spremao upravo za to. Već pred All star brejk bilo je glasina da će Radmanović promeniti klub, a sada, na kraju sezone, takav rasplet izgleda sve verovatniji.

Prema pisanju Čikago San Tajmsa, Bulsi su već sada zainteresovani za usluge reprezentativca Srbije i Crne Gore. List navodi da će Čikago ponuditi Sijetlu razmenu za centra Tajsona Čendlera.

Radmanović je u Sijetlu proveo tri sezone, a ovih dana je u intervju Sijetl Tajmsu otvoreno izarzio nezadovoljstvo statusom u timu. Radmanović je rekao da "ne može da se kaže da su protraćene godine u sijetlu, ali da pre svega želi da igra i dobije pravu priliku".

Radmanović je ponovio da je prihvatio da igra krilnog centra, igra to ni po konstituciji nikako nije, samo da bi dobio minute u kod trenera Mek Milana. List ističe da je Vlada Radmanović možda već odigrao svoju poslednju utakmicu za Sijetl u Ki Areni (protiv Hjustona 21 poen) i da su misli sada rpe svega okrenute ka reprezentaciji Srbije i Crne Gore.

"Mislim da su ljudi u klubu već odlučili šta će biti samnom ovog leta. Ako se budem vraćao, radiću ono što mi se kaže.Ako ne bude tako, nije kraj sveta.Igraću košarku, samo ne u ovom timu".

Radmanović je sezonu završio sa prosekom od 11,8 poena, 5,3 skokova, 1,8 asistencija i 1 ukradenom loptom po utakmici, za prosečno 30 minuta na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: