Lejkersi sve bliži Kingsima, rekord Karmela

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2004.

10:23

Default images

U noći izmedju utorka i srede odigrano 5 utakmica u NBA ligi, ali je bilo mnogo uzbudjenja. Jedini igrač iz Srbije i Crne Gore koji je igrao bio je Vladimir Radmnaović koji je u porazu Sijetla u Denveru 124:119 učestvovao sa 10 poena i 7 skokova.

Ipak, veče je obeležio Karmelo Entoni koji je zatrpao koš Soniksa i zaustavio se na brojci 41. Rekord karijere ex igrača univerziteta Sirakjuz pratili su Andre Miler sa skoro tripl dabl učinkom 14 poena, 16 asistencija i 9 skokova, dok je Nene ubacio 19 koševa.

Ovim trijumfom Nagetsi su se izjednačili sa Jutom na 8.mestu zapada i očekuje se velika borba za plej of i mogući duel sa Sakramento Kingsima.

Los Andjeles Lejkersi su zabeležili i 9 uzastopnu pobedu pošto su noćas bili bolji od Nju Orliansa 107:88 i tako se ponovo približili Sakramentu. Ovoga puta nije iskočio tandem Brajant – O Nil već je ceo kvartet Hall of fame igrača učestvovao u napadima (Brajant 23, Pejton 20, O Nil 15, Maloun 11)

Filadelfija je nastavila da “pritiska” Boston u borbi za poslednje mesto u plej ofu. Siksersi su samo nekoliko časova posle saznanja da će regularni deo sezone odigrati bez Ajversona (povreda) zaustavili pobednički niz Golden Stejt Voriorsa na 7 mečeva. U pobedi 95:71 istakli su se MekKi i Dalamber sa po 18 poena.

Dalas je savladao Klivlend u utakmici koja je upravo odgovarala Mevsima jer se igralo za koš više – 126:109.

Dirk Novicki je odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni sa 35 pona i 18 skokova, dok je Stiv Neš koji je meč završio sa 31.poenom i 10 asistencija na zanimljiv način pokušao da objasni pripreme tima iz Teksasa za dugo očekivani plej of:

Svi govore o našoj odbrani, medjutim, mi nismo odbrambeni tim. Pokušali smo da postavimo stvari na svoje mesto. Napad – to je ono što najbolje radimo, i to nikada ne smemo da zaboravimo”, rekao je Neš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: