Džejson Kid propušta ostatak sezone ?

Izvor: B92, ESPN

Utorak, 23.03.2004.

10:36

Default images

Novi lekarski pregledi pokazali su da prva zvezda Nju Džersi Netsa Džejson Kid nije pogoršao povredu kolena, ali da nema ni poboljšanja (igrač se žali na velike bolove) , tako da američki mediji već nagadjaju da bi ključni čovek u nastojanjima Netsa da dodju do finala mogao da propusti ostatak sezone,čak i u doigravanju:

“Novi pregledi pokazali su da nema oštećenja, ali nema ni poboljšanja. Ukoliko ne bude bio u stanju da se vrati ove sezone, biće to velika rupa koju treba popuniti“ rekao je trener Lorens Frenk, koji se posle fantastičnog starta u timu koji je želeo da igra za njega, susreće sa prvim ozbiljnim problemima.

Nju Džersi je trenutno u seriji loših rezultata iako je još uvek favorit za prvo mesto u „Atlantiku“ što garantuje 2.mesto u doigravanju na „istoku“ iza ove sezone sjajne Indijane.

Medjutim, ukoliko do kraja nedelje lekari saopšte da Kid neće moći da igra do kraja sezone, jedan favorit na „istoku“ definitivno ispada iz borbe za veliko finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: