Mekmilan: "Zadovoljan sam Radmanovićevim igrama"

Izvor: B92

Četvrtak, 29.01.2004.

00:49

Default images

Od dopisnika B92 iz Vašingtona Brace Đorđevića (VOA) 

Upitan da prokomentariše igre Vladimira Radmanovića ove sezone, trener Soniksa Nejt Mekmilan rekao je da je reprezentativac SCG pokazao znake napretka.

“Dobio je mesto startera od početka sezone, na poziciji ‘četvorke’, imao je uspona i padova, a u poslednje vreme igrao je bolje, pre sevga bolje je šutirao… Pred početak prvenstva naš plan je bio da igra na poziciji ‘četiri’, da vidimo da li može da se razvije na toj poziciji i smatrali smo da ako bude uspeo, da onda mi imamo izgleda da budemo prilično dobar tim”, rekao je Mekmilan.

Mekmilan je dodao da je Radmanović popravio skok i igru u odbrani.

“Pokušava da radi na tome, to je deo razvijanja, odrastanja. Kada ne postižeš poene, kao što on može da ih postiže kada mu ide, onda nađeš druge načine da doprineseš ekipi, da ne bude kao da nisi u igri. To se događalo ranije, a dešava se i sada. Kada ga ne ide šut, Radmanović pokušava da se okrene odbrani, ali trenutno, muči se i u tom segmentu igre”, rekao je Mekmilan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: