Pobeda Dalasa u poslednjoj sekundi

Izvor: B92, zvanicni sajt

Sreda, 28.01.2004.

09:55

Default images

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Čikago 102:92 uz jednu od najboljih igara Marka Jarića u ovoj sezoni. Reprezentativac SCG je za 39 minuta ubacio 14 poena uz 10 asistencija.

Sijetl je u dramatičnom finišu poražen od Dalasa 118-116 uz 8 koševa Vladimira Radmanovića. Finiks je bio bolji od Atlante 99:95 a Žarko Čabarkapa je za 13 minuta postigao 8 poena.

U pobedi Klipersa nad Čikagom najistaknutiji je bio bek Kori Mageti inače poreklom iz grada u kojem igraju Bulsi. On je zabeležio 28 poena uz šut iz polja 10-13. Elton Brend dodao je 20 poena i 11 skokova.

Košem Entoana Vokera u poslednjoj sekundi meča u Sijetlu, Dalas je došao do devete pobede u nizu, što im je najbolja serija u ovoj sezoni. Dirk Novicki postigao je rekord karijere od 43 poena.

San Antonio je uz pomoć još jednog dabl-dabla Tima Dankana (30p i 19sk) savladao Njujork u "Medisonu". Dobru partiju pružio je bivši plejmejker Njujorka a sada igrač sa klupe Sparsa, Čarli Vord, sa 8 poena i trojkom u ključnoj deonici meča.

Sansi su prekinuli seriju od tri poraza, pobedivši Houkse u Atlanti, uz 22 poena Šona Meriona. Ključna serija Finiksa 18-2 bila je u trećoj četvrtini, kada su Merion i Džo Džonson postigli 14 poena.

U derbiju Atlantika, Ričard Džeferson i Nju Džersi Netsi doneli su prvu pobedu novom treneru Lorensu Frenku. Netsi su pobedom nad Siksersima u Filadelfiji prekinuli seriju od 5 poraza u gostima. Filadelfija je igrala oslabljena, bez Ajversona i Kolmena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: