Veber i dalje daleko od povratka na teren

Izvor: B92

Utorak, 23.12.2003.

22:22

Default images

Sakramento Kingsi ove sezone igraju toliko dobro, da su gotovo svi zaboravili da u ekipi nema Krisa Vebera, prošle sezone prvog strelca, skakača i asistenta tima. Jednom rečju – najboljeg igrača.

Veber bi mogao još više da padne u zaborav, s obzirom da se ni posle najnovijeg pregleda u Birmingemu, u Alabami, gde mu je levo koleno i operisano, nije poznato ni kada će moći da počne da trenira, a kamoli, kada će moći da zaigra na utakmicama.

Veber je za “Sakramento Bi” izjavio da mu je hirurg dr Džejms Endrjuz, dozvolio da pojača fizičku aktivnost, ali ne i da počne sa treninzima. Takođa, dr Endrjuz nije mogao da saopšti eventualni datum Veberovog povratka na parket.

“Za sada ćemo tako i postupati”, rekao je Veber prilikom posete srednjoj školi “Grent” u kojoj je njegova fondacija organizovala pražničnu zabavu za oko 200 ugrožene dece.

Dok je razgovarao sa decom i zabavaljao ih, Veber je konstantno bio nasmejan, ali čim je započeo razgovor o svom kolenu, na njegovom licu pojavilo se razočarenje.

“Nadam se da ću u naredne dve nedelje dobiti dozvolu da treniram. Zavisi kako se budem osećao i šta lekari budu rekli”, istakao je Veber. “Upravo su mi stavili do znanja koliko je ova povreda teška. Mnogo teža nego što sam mislio. Kada tako sagledam stvari, drago mi je da napredujem i jednostavno slušaću lekare do kraja”.

Veber se povredio još na drugoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije protiv Dalasa, a Kingsi su posle sedam mečeva eliminisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: