Stojaković ponovo odličan, Kavsi pobedili u gostima

Izvor: B92

Subota, 20.12.2003.

09:36

Default images
Košarkaši Sakramenta zabeležili su novu pobedu na turneji po istočnoj obali, pošto su noćas savladali Atlantu 98:86 uz 31 poen najefikasnijeg igrača na utakmici Predraga Stojakovića.Vlade Divac je uz 10 koševa imao i po 8 skokova i asistencija.

Detroit je poražen od Indijane 80:75, a Željko Rebrača je za 18 minuta u igri imao učinak od 8 koševa i 4 skok (Darko MIličić nije igrao).

Juta je kao gost iznenadila Boston i pobedila 99:96, ali Aleksandar Pavlović odlukom trenera Slouna nije igrao.

Klipersi su izgubili u Teksasu od Hjustona 98:85, uz prosečnu partiju Marka Jarića, dok je centar predrag Drobnjak od petka na listi povredjenih (ledja), a aktiviran je Edi Haus.
AP
U jednom od derbija večeri San Antonio je kao gost bio bolji od  Sijetla 87:73 i tako zabeležio i deveti uzastopnu pobedu. Vladimir Radmanović je odigrao jednu od najslabijih utakmicas ove sezone u kojoj je postigao samo 4 poena uz 7 skokova i veoma loš šut 1-9.

Najboljom partijom od dolaska u NBA LeBron Džejms je prekinuo niz poraza Kavalirsa na gostujućim parketima koji se "vuče" još iz vremena kada je "feonemen iz Ohaja" još zabavljao srednjoškolce.

Niz od 34 poraza prekinut je u Filadelfiji uz 36 poena novog manekena "Najka". Sa druge strane Los Andjeles Lejkersi su pobedili ove sezone izvanredni Denver 101:99 a pogodak uz zvuk sirene postigao je Kobe Brajant koji je kasnio na utakmicu zbog sudskog procesa koji je počeo u Koloradu (ušao u dvoranu početkom druge četvrtine).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: