O Nil već razmišlja o produžetku ugovora

Izvor: B92

Petak, 10.10.2003.

15:11

Default images

Novi problemi u svetu snova zvanom Los Andjeles. Zvezda Lejkersa Šakil O'Nil navodno želi produženje važećeg ugovora, koji je već produžen posle prve od tri uzastopne titule Lejkersa, kada je O'Nil imao 28 godina i bio vladajući MVP prvenstva.

Ovo produženje koje traje do 2006. godine vredno je neverovatnih 90 miliona dolara. Šakil sada ima 31 godinu, dve operacije na palcu stopala i zabrinjavajuće doktorske izveštaje o stanju njegovih kolena i ostalih zglobova.

O'Nil naravno ne priznaje da je već za staro gvoždje. Kako navode novinari koji prate kamp Lejkersa, on je vidno smršao i spremnije je doèekao poèetak trening kampa nego prethodnih godina. Na pitaje izveštača šta misli koliko mu je sezona još ostalo u nogama, O'Nil je kratko rekao: "Sedam ili osam, sa lakoćom".

Menadžer Lejkersa Mič Kupček očigledno ne deli O'Nilovo mišljenje, jer je izjavio da sada nije momenat da se razgovara o produžetku ugovora. Ni O'Nil nije mnogo insistirao, rekavši da mu je ovo tek prva godina od tri na koliko je produžen ugovor i da ima vremena za razgovore.

Uz probleme Kobija Brajanta sa pravosudjem, eventualno nezadovoljstvo Šakila odnosom kluba prema njegovoj želji za sigurnom penzijom, moglo bi bar malo da ugrozi idilu koja je sve do nedavno vladala u zemlji Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: