Konačna odluka Nagetsa oko Aškrabića do četvrtka

Izvor: B92 Srbija i Crna Gora
Podeli

Jedan od najboljih košarkaša prošlogodišnje Frikom YUBA lige i reprezentativac SCG Ognjen Aškrabić još uvek nije rešio pitanje svog budućeg angažmana u NBA ligi.

Do prošle sezone prvi igrač FMP-a nalazi se u Denveru gde je već obavio nekoliko treninga sa ekipom Nagetsa. Medjutim, GM kluba Kiki Vandervejk izjavio je da će Aškrabić teško ove sezone doći do dresa tima iz Kolorada: " Ove godine – teško. Medjutim, on ima mnogo prostora za napredak i voleo bih da ga vidim u letnjem programu".

Situaciju našem košarkašu dodatno otežavaju novonastale okolnosti sa otpuštenim igračima i onima koji žele da se vrate u ligi kao što su Dikembe Mutombo i Denis Rodman. Za oba igrača Denver je veoma zainteresovan.

Kako je za B92 izjavio menadžer Ognjena Aškrabića Dragan Delić, definitivna odluka čelnika Denvera biće poznata najkasnije do četvrtka. Pored Nagetsa , još nekoliko klubova iz NBA pokazalo je interesovanje za reprezentativca SCG, ali će te opcije doći u prvi plan tek nakon definitivnog odgovora Kikija Vandervejka.

strana 1 od 14 idi na stranu