Spor blizu rešenja, Miličić otputovao u Detroit

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2003.

12:21

Default images

Jedan od najtalentovanijih košarkaša u Srbiji i Crnoj Gori Darko Miličić otputovao je u SAD da potpiše ugovor sa članom američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Detroit "Pistons".

Miličić je za današnji novosadski "Dnevnik" rekao da je 99 odsto siguran da će potpisati taj ugovor.

"Time će čitava gužva oko mog imena i sporova koji su proistekli iz mog odlaska u SAD, dobiti epilog, a ja mogućnost da ostvarim snove", rekao je Miličić.

Vršački "Hemofarm", za koji je Miličić igrao prošle sezone, osporava mogućnost da ovaj košarkaš zaigra u NBA ligi, pošto ima potpisan ugovor sa "Hemofarmom" i pošto vršački prvoligaš nije zadovoljan visinom odštete za raskid ugovora.

Na ovogodišnjem draftu u NBA ligi Miličić, koji je u junu napunio 18 godina, izabran je kao drugi pik.

"Problemi su pred raspletom i rešenjem i sada idem da se posvetim košarci i pripremama za novu sezonu. Spreman sam da odgovorim svim izazovima, ali pre toga moram da se dobro fizički spremim, kao i da poskidam neke cake koje su u NBA veoma važne", rekao je Miličić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: