B92: Rakočević na probi u Indijani, Minesoti i Denveru

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2003.

23:45

Default images

Reprezentativac Srbije i Crne Gore Igor Rakočević nastupaće za Denver, Indijanu i Minesotu tokom Letnje NBA lige. Plejmejker, koji je prethodnu sezonu proveo u Minesoti, za B92 kaže da je, što se tiče njegovog angažmana u narednoj sezoni, još uvek sve otvoreno:

“Postoji nekoliko ekipa koje su zainteresovane. Treba krajem meseca da provedem nekoliko dana u Indijanapolisu. Ona neće igrati Letnju ligu tako da će imati taj mini kamp, gde ću trenirati. Nakon toga igraću u Letnjoj ligi za Minesotu i Denver”, rekao je bivši plej Crvene zvezde, Budućnosti i Minesote.

Rakočević, medjutim, najviše šansi daje Denveru:

“Trenutno treniram u Denveru. Tu je još 10-ak igrača, koji su pod ugovorom sa ovim klubom. Dobro i naporno se trenira. Posle NBA Drafta i tokom Letnje lige znaće se mnogo više u vezi mog statusa. Vraćam se u formu. Mislim da sam pokazao dobre stvari, napredovao i mislim da imam dobre izglede da završim u Denveru”, rekao je Rakočević za B92.

On je dodao da mnogo toga zavisi i od drafta i slobodnih mesta za plejmejkere, kao i da će njegov konačan status biti poznat sredinom jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: