Džikić:Anatomija Drafta 2003.

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2003.

14:48

Default images

U četvrtak u Njujorku održaće se 56. NBA Draft koji ove godine privlači ogromnu pažnju ljubitelja košarke u Srbiji Crnoj Gori. Razlog: 4 igrača iz naše zemlje koji su zadržali svoje prijave za ovogodišnju pijacu, i to sa realnim izgledima da završe na visokim pozicijama ( posebno Miličić koji će najverovatnije kao 2.pik biti najbolje plasirani Evropljanin u istoriji Drafta).

Predstojećim dogadjajem pozabavio se i saradnik B92 Aleksandar Džikić koji za vas analizira više pitanja: Zašto košarkaši sve ranije odlaze u SAD, zbog čega propada NCAA košarka,šta je nateralo Generalne menadžere da se okrenu Evropi, kako NBA nepovratno crpi resurse i zašto Evropi preti ista opasnost.

Kompletnu analizu pred “veliku pijacu” u Njujorku možete pročitati ovde…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: