Edi Džordan i zvanično novi trener Vašingtona

Izvor: B92, zvanicni sajt

Četvrtak, 19.06.2003.

10:11

Default images
Košarkaški stručnjak Edi Džordan i zvanično je predstavljen kao novi trener Vašington Vizardsa. Dosadašnji pomoćnik Bajrona Skota u Nju Džersi Netsima potpisao je 4-godišnji ugovor sa Vašingtonom, gde će naslediti Daga Kolinsa.

“Vraćam se kući u Vašington i ponosan sam što ću biti novi trener ovog kluba. Imamo mnogo talentovanih igrača u ekipi i radujem se predstojećem poslu, jer želim da napravim ozbiljan tim”, rekao je Džordan na zvaničnom predstavljanju.

“Moj plan je bio da prvo dovedem novog generalnog menadžera, ali sam se predomislio zato što sam želeo da Edi bude naš trener”, izjavio je vlasnik Vizardsa Ejb Polin.

Angažovanje ovog u ligi veoma cenjenog trenera, predstavlja prvi korak u popravljanju katastrofalnog imidža koji je nespretnim raskidom saradnje sa Džordanom "zaradio" Polin.

Od novog trenera koji voli i "gaji" ofanzivnu košarku očekuje se da «razmrda» tim i donese plasman u plej of.

Ipak, predstoji još mnogo posla za Vizardse. Draft je sledeće nedelje,a klub nema predsednika "zaduženog za košarkaške operacije"( čitaj: bivše radno mesto M-Džeja).

Bivšeg trenera Sakramento Kingsa (do 1998.godine, kada se sve promenilo dolaskom braće Maluf) u glavnom gradu čeka težak posao, prilično sumnjiv roster, i verovatno poluprazna dvorana u odnosu na prethodne sezone kada su Vizardsi u celoj Americi igrali pred krcatim arenama...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: