Čikago nudi "Džej Vila" i 7.pika za Karmelo Entonija ?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Ponedeljak, 16.06.2003.

11:18

Default images

Prema glasinama koje kruže NBA ligom Čikago Bulsi ponudili su razmenu Denver Nagetsima po kojoj bi u Kolorado otišao Džej Vilijams ( koji nikako da se prilagodi Bulsima) i 7.pik sa ovogodišnjeg drafta u zamenu za Karmelo Entonija.

U slučaju da dodje do ove spektakularne zamene, GM Denvera Kiki Vandervejk mogao bi da angažuje Francuza Mikaela Pietruša,a ostatak novca upotrebi za dovodjenje slobodnog agenta Majkla Olovokandija.

Medjutim, prema najavama iz Denvera posle mukotrpnog posla oko oslobadjanja klupske kase koji je trajao skoro dve sezone, prvi operativac Nagetsa ima drugačije zamisli.

Denver će najverovatnije zadržati Entonija,a za ogroman novac ( Nagetsi su daleko ispod seleri kepa) će pokušati da kupe Andre Milera i beka Voriorsa Gilbert Arenasa, koji je ove sezone bukvalno “eksplodirao” na NBA terenima.

Petorka sa Milerom, Entonijem, Nene Ilariom i Karmelo Entonijem prema opštim procenama ima mnogo veći potencijal od prošlogodišnjih 65 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: