Noćas u 4 na TVB92: LA Lejkers - Sakramento

Izvor: B92

Četvrtak, 10.04.2003.

16:54

Default images

U noći između četvrtka i petka, u 4 sati po našem vremenu, igra se poslednji duel Lejkersa i Kingsa u regularnoj sezoni. Utakmicu iz Stejpls centra prenosi TV B92 (snimak je u petak u ponoć).

Vlade Divac
je u izjavi za B92 istakao da je ova utakmica važna za Kingse:

"Veoma važna utakmica ukoliko želimo da zadržimo priključak sa Dalasom i San Antoniom. Ako budemo igrali agresivno i dobro u odbrani na Šakilu i Kobiju, možemo da dobijemo meč".

Peđa Stojaković
očekuje uzbudljivu borbu, jer oba tima imaju razloga da se bore.

"Uvek postoje tenzije kada se igra protiv Lejkersa i pritisak od strane medija je velik. Verujem da će biti uzbudljivo, pošto oni jure 5. poziciju, a mi još uvek imamo šansu da prestignemo Dalas i San Antonio".


Plej-of se približio, a još uvek postoji šansa da se ova dva tima sastanu u plej-ofu. Divac upozorava da Lejkersi u regularnoj sezoni i Lejkersi u plej ofu nisu ista ekipa.

"Oni uvek bolje igraju u plej-ofu, iskusna su ekipa i znaju šta te utakmice znače".

Konačno, naš as je objasnio da cilj njegovog tima treba da bude da zadrže "prateće igrače" Lejkersa.

"Cela naša taktika trebalo bi da bude orijentisana na spoljne igrače, koji ne postižu puno poena, pre svega na Orija, Fišera i Foksa. Ukoliko uspemo da njih zadržimo ispod 10 poena, naše šanse za pobedu su veće".

O finišu regularnog dela sezone i raspletu pred plej-of, Divac kaže:
"Dalas je ispustio prednost koju je imao tokom cele sezone, u odnosu na San Antonio i nas. Prema nekim mojim računicama, Sparsi imaju najviše šansi da osvoje prvu poziciju pred plej-of. Druga je zagarantovana za nas pošto smo pobednici Pacifik divizije, medjutim za drugo kolo će nam biti potrebno da imamo bolji rezultat od Dalasa da bi imali prednost domaćeg terena. Ipak, uvek je lepše igrati pred svojom publikom taj odlučujući meč. Medjutim, ukoliko ostane ovakav raspored, postoji mogućnost da Dalas u prvom kolu igra protiv Lejkersa, što bi bio apsolutno najinetersantniji par plej-ofa. Tu tipujem na Lejkerse".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: