Pipen van terena 3 nedelje

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2003.

18:50

Default images
Veteran Portlanda, Skoti Pipen (37) operisao je levo kolena (artroskopija) i očekuje se da će pauzirati naredne tri nedelje.

Pipen je propustio poslednja četiri meča svog tima zbog povrede, a trener Moris Čiks je izgubio jednog od najiskusnijih igrača u samoj završnici regularnog dela sezone.

Intervencija na levom kolenu izvršena je u utorak, ali još nije poznato kako se Pipen povredio. Sezonu je počeo u sporijem ritmu, zbog oporavka od operacije desnog kolena i problema sa ledjima.

Skoti Pipen je sa 16 sezona u NBA, jedan od najiskusnijih košarkaša u ligi. Osvojio je šest titula sa Čikago Bulsima, a sa reprezentacijom SAD dve zlatne olimpijske medalje, 1992. godine u Barseloni i 1996. godine u Atlanti. Pored Bulsa I Blejzersa, igrao je i za Hjuston Rokitse, a američki mediji prenose da će u narednom prelaznom roku pokušati da ga angažuju Los Andjeles Lejkersi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: