Rakočević na listi povredjenih

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2003.

18:28

Default images
Reprezentativac Srbije i Crne Gore Igor Rakočević stavljen je u utorak na listu povredjenih Minesote zbog povrede desnog članka, tako da će pauzirati najmanje 5 utakmica. Bivši košarkaš Crvene zvezde i Budućnosti u debitantskoj sezoni prosečno postiže 2 poena za 6 minuta u igri.

Sa druge strane, bek Minesote Rod Striklend vratio se u ekipu posle dvomesečne pauze zbog teže povrede. Strikland se povredio 27. januara od kada je propustio 24 utakmice. Ove sezone on ima prosek od 7.1 poena i 4.5 asistencija po utakmici.

Ovo je dobra vest za ekipu Minesote, koja ima velikih problema sa povredama.

Bekovi Tajrel Brendon i Felipe Lopez najverovatnije će pauzirati do kraja sezone, dok je centar Radoslav Nesterović van terena još najmanje nedelju dana posle povrede članka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: