Jao starter na "All star" vikendu, Kobe najtraženiji

Izvor: B92

Petak, 24.01.2003.

09:45

Default images

Predstavnici NBA lige objavili su noćas  startne petorke koje će nastupiti na tradicionalnom «OL STAR» meču koji se 9.februara igra u Atlanti. Najviše glasova navijača dobio je Kobe Brajant (1,474,386), dok je na istoku najpopularniji Trejsi Mek Grejdi sa 1,316,297 glasova.

Sigurno najveće iznenadjenje ( ali ne I neočekivano) je mesto startera Jao Minga koji je glasovima navijača ( moglo da se glasa I u Kini) istisnuo Šekila O Nila  I to čak za oko 250 hiljada glasova. Jao je tako postao prvi ruki koji će biti starter na “All star” meču još od 1995.godine kada je to bio Grent Hil, tada košarkaš Detroita. Najveću dilemu predstavlja učešće Vinsa Kartera koji je odsustvovao sa 33 meča ove sezone. Reptorsi imaju još 5 utakmica do vikenda u Atlanti, kada će biti poznato da li će Vins nastupiti u ovoj prestižnoj utakmici.

Medjuti starterima iz obe konferencije najviše učešća do sada imao je Kevin Garnet koji je iako 26-godišnjak već 6 puta bio akter u ovom meču.

Evo I kompletnih postava obe konferencije:

zapadna konferencija: Jao Ming ( Hjuston), Kevin Garnet (Minesota), Tim Dankan (San Antonio), Stiv Frensis (Hjuston) i  Kobe Brajant (L.A Lejkers).

Istočna konferencija :  Trejsi Mek Grejdi (Orlando),  Alen Ajverson (Filadelfija), Ben Valas (Detroit), Džermejn O Nil (Indijana) i Vins Karter (Toronto). Podsetimo, treneri ekipa će u utorak saopštiti spisak rezervi. Zapad će predvoditi trener Sakramenta Rik Adelman , a  istok Ajzea Tomas iz Indijane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: