Kingsi ubedljivi, Pedja opet efikasan

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.12.2002.

08:08

Default images

Sakramento Kingsi povratili su se posle prvog ovosezonskog poraza u Arko Areni.Ceh je platio Golden Stejt koji je poražen rezultatom 103-88.Zvanični šampioni, LA Lejkersi zamalo su doživeli četvrti uzastopni poraz, pošto su tek u produžetku došli do pobede u Torontu.

U 12 uzastopnoj pobedi Sakramenta nad Voriorsima, najefikasniji su bili Kris Veber i Pedja Stojaković sa po 20 poena.Vlade Divac imao je učinak od 5 poena i 6 skokova.

Stojaković je konačno namestio ruku posle povratka na teren, trener Adelman je zato vrlo zadovoljan: "Pedja se odlično kretao i još bolje šutirao.To je vrlo važno.Ceo tim igrao je vrlo agresivno".

Sa druge strane Lejkersi su dosli do prve i jedine pobede na mini turneji po istočnoj obali ( 1-3, vraćaju se kući) i to u Torontu na sporan način. Poslednji koš u regularnom toku postigao je Piterson i to blizu linije za 3 poena. Medjutim, ponovljeni snimak pokazao je da je Mo Pit ubacio čistu trojku kojom bi Reptorsi pobedili. U produžetku aktuelni šampioni su uspeli da dodju do trijumfa i malo više samopouzdanja:

"Nije tako loše, dobili smo jednu utakmicu, na prošloj turneji nismo dobili ni jednu" rekao je Brajant i čini se još više zbunio fanove NBA.

Memfis je grubo prizemljen u svojoj "Piramidi" od "Džezera" dok je u nekada velikom derbiju istoka, Majami pobedio Nikse u Medisonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: