Ko će "vratiti" Šarlot na NBA mapu ?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Subota, 14.12.2002.

20:27

Default images
Bivši GM Njujork Niksa Ed Tapskot figurira kao najozbiljniji kandidat za realizaciju franšize novog NBA kluba koji će se “ roditi” u Šarlotu 2004.godine.

Podsetimo, trku za vlasništvom nad novom ekipom u Šarlotu ( nakon selidbe "stršljenova" u Nju Orlians) za sada vode dve grupe. Jednu predvodi Robert Džonson ( vlasnik BET “Black entertainment television” televizije , a drugu Stiv Belkin (u toj grupaciji nalazi se i Lari Bird).

Ukoliko dobije prednost u odnosu na Belkina, Džonson bi tako postao i prvi Afro-Amerikanac koji je postao vlasnik jednog NBA tima. Oba kandidata izneće svoje vizije ( i finansijske konstrukcije vredne više stotina miliona dolara) komitetu NBA u ponedeljak, a konačna odluka biće saopštena za 10 dana.

Kako prenose američki mediji, u slučaju da Džonson dobije prednost, sportski direktor tima mogao bi da postane Majkl Džordan!

Njegovo ime pojavilo se pravo niotkuda, pogotovo ako se zna da je Džordan najavio da će se nakon završe igračke karijere vratiti ulozi vlasnika Vašington Vizardsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: