Varda (ipak) ostaje u sastavu Vizardsa!

Izvor: B92, zvanicni sajt

Utorak, 29.10.2002.

10:51

Default images

Jugoslavija će ipak ove sezone imati devet, a ne osam igrača u NBA ligi, pošto se nije obistinilo predvidjanje američkih medija, po kojima su Vašington Vizardsi rešili da otpuste centra Ratka Vardu.

Uprava Vizardsa saopštila je u utorak, zvanični sastav za novu sezonu, a medju 15 igrača nalazi se i ime Ratka Varde, doduše na "listi povredjenih".

U poslednjem trenutku trener Dag Kolins odlučio je da se odrekne usluga dva prekobrojna igrača - Džordža Meklauda (koji je prošle nedelje u trejdu došao iz Denvera) i Bobija Simonsa.

Varda je zajedno sa Brajanom Kardinalom i Džahidi Vajtom stavljen na listu povredjenih.

Jugoslovenski centar i jeste povredjen - zbog problema sa ledjima i desnim kolenom on je propustio sve mečeve u predsezoni.

Podsetimo, Varda je i prošle sezonu u Detroit Pistonsima započeo nalisti povredjenih, a kasnije igrao na samo jednom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: