Bilans najnovijeg duela Kingsa i Lejkersa

Izvor: B92

Nedelja, 27.10.2002.

16:18

Default images

Duel Sakramenta i Lejkersa u noći izmedju petka i subote obeležio je pripremni period pred početak nove NBA sezone 29-og oktobra. Pored dobre košarke gledaoci u “Staples Center” hali mogli su da vide i sada već standardna prepucavanja, uvrede i sukobe izmedju rivala iz Kalifornije. Ovog puta sve je počelo tučom Rika Foksa i Daga Kristija u prvoj četvrtini susreta.

Podsetimo, nije se sve na tome završilo s obzirom da je Rik Foks zatim “potražio” Kristija u tunelu, iako ga je sudija poslao na potpuno suprotnu stranu. U svadju se umešao i Šekil O’Nil (nije igrao) i pokušao da smiri strasti, ali je on ubrzo došao u sukob sa Vlade Divcem. Trener Lejkersa Fil Džekson okrivio je sudije za tuču u tunelu, dok je RIk Adelman izjavio da je za ceo incident krivo obezbedjenje u hali.

"Situacija je sada već ozbiljna", rekao je Kobi Brajant i dodao da ne krivi Foksa za njegov postupak.

"Mislim da je organizacija utakmice očajna. Neko je trebao da ih razdvoji u samom startu, pre nego što je došlo do novog sukoba na putu ka svlačionici", rekao je košarkaš Sakramenta Bobi Džekson.

Divac je posle meča okrivio Foksa za ceo incident. “Rik je preterao. Više se ne osećam sigurnim. Ovakve utakmice moraju biti bolje obezbedjene. Mislio sam da će duel biti interesantan, s obzirom da se ovakvi susreti koriste za uigravanje ekipe pred početak sezone”, rekao je Divac.

Sledeći duel Kingsa i Lejkersa na programu je tek za Božić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: