Medžik novi stručni savetnik Radmanovića i Drobnjaka?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Sreda, 16.10.2002.

11:11

Default images
Legendarni košarkaš Los Andjeles Lejkersa Medžik Džonson mogao bi uskoro da postane jedan od vlasnika Sijetl Supersoniksa. Medžik, koji poseduje jedan deo akcija L.A Lejkersa je trenutno u ozbiljnim pregovorima sa vlasnikom Soniksa Hauardom Šulcom. U slučaju da dodje do sporazuma i kupovine, njegov uticaj u klubu bio bi veliki, s obziron da bi učestvovao u odlučivanju o kupovini novih igrača. On bi takodje obavljao funkciju savetnika u “stručnom štabu” Sijetla, što je odlična vest za jugoslovenske reprezentativce u dresu Sijetla, Vladimira Radmanovića i Predraga Drobnjaka.

I pored činjenice da je skoro celu igračku karijeru proveo u Los Andjelesu, Medžik ne pokazuje mnogo emocija prema nekadašnjem klubu. “Veoma smo blizu dogovora. Ako budem došao u Sijetl glavni cilj će biti stvoriti tim koji može da pobedi Lejkerse. Neču doći ovde da bih gubio. Ne mogu da navijam za Lejkerse i obavljam ovu novu funkciju. To jednostavno ne umem.”

"Mislim da je dovodjenje Rašara Luisa veliki potez uprave klube. Sijetl ima odličan tim i uopšte ceo klub je veoma ambiciozan i ima lepu budućnost pred sobom i to je nešto u čemu bi svako želeo da učestvuje”, rekao je Medžik i na neki način potvrdio dolazak u Sijetl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: