Seltiksi dobili nove vlasnike

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Nedelja, 29.09.2002.

11:07

Default images
Jedan od najslavnijih klubova NBA lige, Boston Seltiks promenio je vlasnika, pošto je firma "Boston Celtics Limited Partnership" prodala klub Vajklifu Grosbeku i Stivenu Paljuki, predsednicima "Boston Basketball Partners" grupe. Grosbek i Paljuka, koji su veliki navijači ovog kluba platili su ukupno 360 miliona dolara, kako bi preuzeli prošlosezonskog finalistu Istočne konferencije NBA lige, samo 11 dana pred početak nove sezone.

Grosbek i Paljuka su izjavili kako im je cilj da Seltiksima povrate staru slavu, kako poštuju klub i navijače, kao i da su veoma srećni što će učestvovati u budućnosti ovog kluba. Poslednju titulu Boston je osvojio 1986. godine, dok su prošle sezone načinili uspeh u odnosu na prethodne palsmanom u finale istočne konferencije, gde su poraženi od Nju Džersija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: