Oukli i Dzordan ponovo zajedno?

Izvor: B92

Nedelja, 29.09.2002.

09:24

Default images
Samo dan po objavljivanju vesti o tome da ce Majkl Dzordan i sledece sezone igrati za Vasington Vizardse, u americkim medijma pojavila se informacija da ce u ekipu Vizardsa doci jos jedno veliko pojacanje.

Kako stvari stoje, postoje velike sanse da ponovo zaigraju Dzordan i legendarno krilo Carls Oukli, koji ima status slobodnog agenta.Oukli je prema izvestajima lokalnih medija, u cetvrtak vec odradio i prve treninge sa ekipom Vizardsa, i ocekuje se da ce uskoro potpisati ugovor.

Oukli, koji je zajedno sa Dzordanom igrao na pocetku karijere 1985-88 u Bulsima, ima 38 godina, i iza njega je 17 NBA sezona.

Nastupao je za Cikago, Njujork (10 godina) i Toronto, uz ucinak od prosecno 10 poena i 9.8 skokova u 1.233 utakmice.Igrao je sa Niksima jedno NBA finale, a nastupao je i na All star utakmici.

Podsetimo, Vasington je u toku leta doveo i zvezdu Detroita Dzerija Stekhausa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: