Džordan: Nastavljam da igram, osećam se odlično!

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Subota, 28.09.2002.

10:55

Default images
Najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Dzordan u četvrtak uveče zvanično je saopštio da će i sledeću sezone nastupati za NBA ekipu Vašington Vizards.

“Odlučila je moja ljubav prema ovoj igri”, objasnio je Džordan koji u fevruaru puni 40 godina.

"Odluku sam doneo jer i dalje volim košarku.Fizički, takodje se osećam odlično, jer sam se dobro spremio tokom leta i verujem da ću biti potpuno spreman za novu sezonu", kaže “Leteći Majkl”.

Komentarišući promene u ekipi Vašingtona, pre svega dovodjenje Džerija Stekhausa iz Detroita, Džordan je ocenio “da su uradjene prave stvari u klubu, koji se sada kreće u dobrom pravcu”.

On je istakao do još nije doneta odluka “o njegovoj ulozi u timu”, ali veruje da će o tome razgovorati već sledeće sa trenerom Kolinsom.

1.oktobra otvara se trening kamp Vizardsa, a privilegiju da igra sa Džordanom u timu ove sezone imaće i Jugosloven Ratko Varda, koji je u "paketu" sa Stekhausom ovog leta trejdovan iz Detroit Pistonsa za koji je prošle sezone odigrao samo jednu utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: