Obavljen trejd koji "otvara vrata" Koturoviću u NBA

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2002.

10:33

Default images

Jugosloven Dejan Koturović nalazi se sve bliže prelasku u Toronto Reptorse. Ekipe Klivlend Kavalirsa i Toronto Reptorsa obavile su u sredu trejd u koji su uključeni Lemond Marej ( koji je iz Klivlenda prešao u Toronto) i centar Majkl Stjuart ( u paketu sa njim Konjanici su dobili i pik u prvoj rundi sledećeg drafta).

Ovim trejdom Klivlend je oslobodio prostor za novu zvezdu kluba Dariusa Majlsa ( došao u Ohajo u razmeni za Andre Milera), dok su Reptorsi dobili iskusnog veterana i ledja za Vinsa Kartera i Morisa Pitersona, ali i »promaju« u reketu koju bi trebalo da popuni jedan centar ( Olajdžuvon pred penzijom).

Podsetimo, u najavama medija koji se bave NBA ligom, jedan od uslova za dolazak Koturovića bio je i ovaj trejd – on je obavljen, a da li je 30-godišnji Beogradjanin ovim još bliži rosteru Toronta za narednu sezonu znaće se do kraja nedelje kada bi trebalo da se kompletiraju sastavi pred početak kampova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: