Koturovic u Toronto Reptorsima ?

Izvor: B92

Nedelja, 22.09.2002.

21:31

Default images

Kako prenose americki mediji NBA ekipa Toronto Reptorsa zainteresovana je da angazuje jugoslovenskog centra Dejana Koturovica.

kako prenosi “Boston Gloub” jedini kanadski klub u NBA pred novu sezonu ima velikih problema i malo resenja na poziciji pet ( centri Reptorsa – Antonio Dejvis, prosecni Erik Montros i veteran Hakim Olajdzovan koji ce se najverovatnije penzionisati). Podsetimo, Koturovic je skrenuo paznju pojedinih klubova igrama za jugoslovensku reprezentaciju u Indijanapolisu, ali mu je  u poslednjem trenutku propao transfer u Boston Seltikse ( angazovan Argentinac Volkoviski).

Prema istom izvoru menadzment Toronta pregovara sa Klivlendom oko trejda u kome bi u Ohajo otisao Majkl Stjuart,a u Kanadu dosao Lemond Marej. Ovom razmenom vrata NBA lige za Dejana Koturovica bila bi sirom otvorena – a da li ce jos jedan Jugosloven naredne sezone igrati u NBA ligi ostaje da se vidi. Zvanicno trening kampovi svih NBA ligasa otvaraju se 1.oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: