B92: Predrag Savovic potpisao ugovor sa Denverom

Izvor: B92

Četvrtak, 11.07.2002.

15:32

Default images

Najveci favorit za visok plasman na ovogodisnjem draftu Predrag Savovic, i nakon njega najvece razocarenje ( nije izabran u dve runde) ipak je vrlo brzo pronasao klub u NBA ligi. Predrag je potpisao trogodisnji ugovor sa Denver "Nagetsima" koji u novu sezonu po svemu sudeci ulaze sa renoviranim timom i mnogo novih igraca. O zaobilaznom putu do NBA lige Predrag Savovic za B92 kaze:

Jeste zaobilazan put, ali nije vazno kako stignes vec gde stignes.Eto sada sam na novom pocetku, jedna prekretnica u mojoj karijeri, a sada ostaje da se u nekoliko narednih sezona dokazem u toj ligi.

I zvanicno o ugovoru sa Denverom...

Ja sam u poziciji misli da sam prvi igrac koji je potpisao ugovor sa jednim NBA timom trogodisnji ugovor ( 1+1+1 godina), posle drafta, a da nije draftovan. Sto znaci da oni sigurno racunaju na moju pomoc u sledecoj sezoni. Ocekujem naravno da mi pruze sansu, medjutim kao rukiju to ce biti malo teze. Medjutim, nadam se da cu dobiti sansu, iskoristiti je, ostati u NBA i napraviti dobru karijeru u ligi.

Menadzer Vandervejt je vec obavio trejd ( stigli Markus Kembi i Mark Dzekson) na draftu je angazovan Gruzijac Tsikisvili. Spominje se i dolazak Dusana Ivkovica u klub, pa i dolazak novog trenera. Ocigledno da se tim renovira na svim nivoima...

Ja u Denver putujem u subotu, i tada cu detaljnije znati sve o novim igracima i uopste o desavanjima u klubu. U NBA se sve zna tek tamo krajem avgusta. Medjutim, ocigledno da se dosta toga menja u Denveru, kupuju nove igrace, obavljen je i trejd – tim se podmladjuje. Tu ja vidim svoju sansu, uostalom kao i svi ostali.

Sa druge strane karijera brata Bobana koji je takodje imao zapazene igre u NCAA lige , najverovatnije ce ici u drugom smeru...

Koliko ja znam iz razgovora sa njim, Boban je sve zavrsio sa Partizanom. On ce potpisati trogodisnji ugovor sa sampionom Jugoslavije i sigurno ce im biti od velike pomoci, jer je igrao jako dobro u NCAA. Po meni to je veoma dobar potez crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: