Vlasnici Atlante vracaju pare ako tim ne udje u plej of

Izvor: B92, zvanicni sajt

Utorak, 18.06.2002.

23:56

Default images
Vlasnici NBA ekipe Atlanta Houks, najavili su da ce svim navijacima koji kupe pretplatne karte, vratiti deo novca, ukoliko ekipa sledece sezone ne udje u plej of!

Radi se o 125 dolara, sto mozda ne izgleda mnogo, ali ako se zna da je Atlanta prosle godine prodala 4.000 sezonskih karata (u vrednosti od 1,025 do 3,485 dolara), dodje se do cifre od cak pola miliona dolara!

Predsednik kluba, koji poslednje tri godine nije ucestvovao u NBA plej ofu,  Stan Kasten rekao je da ocekuje da ce tim to naredne sezone uciniti, a da ce potom svakog najvijaca koji poseduje pretplatnu kartu nagraditi i besplantim ulaskom na prvi mec doigravanja.

"Svidja mi se ovaj tim", kratko je objasnio nesvakidasnji potez Kasten i dodao da zvezde ekipe Tio Retlif i Sarif Abdur Rahim "nemaju nista protiv ove odluke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: