KK CZ:Pobeđen UNIKS, stigao Roberts

Izvor: B92
Podeli

Novi tim Crvene zvezde zabeležio je i drugu pobedu, posle priprema na Kopaoniku. Dan pre odlaska na turnir u Francusku, ekipa Svetislava Pešića pobedila je ruski Uniks iz Kazanja sa 80:73.

Od pre dva dana i zvanično igrač crveno-belih Marko Kešelj ubacio je 18 poena, Marko Marinović (koji je bio najefikasniji u Leskovcu sa 29 poena) ubacio je 16, dok se rodjeni brat Tadije Dragićevića, Strahinja, ponovo nameće, jer je meč završio sa 12 poena. Novi Amerikanac Ovens postigao je 9 poena, Štimac i Bakić po 8.

Igru svog novog tima video je i američki centar Lorens Roberts koji je pravo sa aerodroma otišao u Pionir i prati meč Crvene zvezde.

Ekspedicija crveno-belih otputovala je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u Francusku, gde će prvo meč odigrati sa Gravlenom u petak. Turnir u Grčkoj je otpao, ali će tim odigrati dva meča sa Lotomatikom u Rimu, pre početka NLB lige.

Prema pisanju beogradskih medija, sve je izvesnija i opcija po kojoj se Nemanja Aleksandrov vraća u Zvezdu, iako je formalno raskinuo prethodni ugovor. On je u četvrtak otputovao na lekarsku kontrolu u Berlin, a nakon toga bi u slučaju povoljnog nalaza najverovatnije potpisao dvogodišnji ugovor sa svojim novim – starim klubom.

I mladi Filip Šepa je blizu Crvene zvezde, a sve pojedinost biće poznate po povratku tima iz Francuske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.