Kosta Perović ponovo u Voriorsima

Izvor: ÈŽ

Petak, 14.03.2008.

19:18

Default images

Srpski centar Kosta Perović ponovo je vraćen u prvi tim Golden Stejt Voriorsa. Ovog puta za to je zaslužan centar Petrik O’ Brajen koji je zatražio od trenera Dona Nelsona da se vrati u Bejkersfild Džem, jer želi da pronađe novi angažman kada postane slobodan agent. Perović je bio u timu na meču sa Finiksom, ali ponovo nije dobio šansu.

Rekli smo Kosti da je potrebno da se vrati u Bejkersfild i da tamo odigra nekoliko dobrih partija i da ćemo ga posle toga vratiti u Golden stejt. On je to i uradio. Što se Petrika tiče, on je tražio da ode iz tima. Želi da bude viđen, želi da što više igra. Ja nisam planirao da mu stalno dajem šansu, pa sam mu izašao u susret“, rekao je trener Don Nelson.

Kosta je za Voriorse odigrao samo šest i po minuta tj. jednom je ušao u igru i to na meču sa Milvokijem 19. januara. Za to vreme postigao je četiri poena, uhvatio isto toliko lopti i imao jednu blokadu. Zanimljivo je da Kosta u NBA ligi ima stopostotan procenat šuta 2-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: