Petak, 29.05.2015.

17:17

Ali se povukao, Blateru novi mandat!

Švajcarac Josef Sep Blater reizabran je za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) na 65. Kongresu FIFA.

Izvor: JT

Ali se povukao, Blateru novi mandat! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

Mojemisljenje

pre 8 godina

Ne razumem samo nas narod. Do juce su svi, ali svi pljuvali Blatera, predstavljali ga unistiteljem fudbala, kako je progurao Francusku na SP, kako nas male zemlje ne postuje, kako je dozvolio Realu i Barsi ovo i ono, teorije zavera bilo na pretek. Odjednom Putin podrzao Blatera, odjednom je za nas Srbe Blater pobednik, revolucionar, pljuste podrske... Ljudi, jel vi toliko nemate svoj stav? Batalite bre i Rusiju i Ameriku i shvatite da su i jedni i drugi ISTI! Samo korist gledaju.

st26

pre 8 godina

Cekaj jel se meni cini ili komentatori ovde podrzavaju izbor velike mafije zbog svetskog u Rusiji. Pa ne desavaju se nama dzaba sve lose stvari kad nemamo mozga.

20 kinte

pre 8 godina

@wer inače, Ameri odlično poznaju geografiju, a idi na potez Arkanzas-Indijana-Ohajo-Oregon da vidiš koliko obožavaju strance. Ja sam imao sreće u Bostonu, jer je ipak pro-Euro grad(ko ga zna,zna na šta mislim). Isto tako, prošetaj se do Slovenije da zaradiš titulu Čefura, kako oni krste bilo koga ko nije Slovenac i Katolik. A i fudbal Ameri toliko poznaju da jedini na svetu imaju drugo ime za njega.

belgrado

pre 8 godina

pazi mu protivnika,princ ali :)
hahaaa
"ozbiljan"sportski radnik,verovatno ne zna sta je ofsajd :)

tako je i kod nas,
toleta rusi kokeza,koji isto ne zna da 3 kornera nisu penal.

boki

pre 8 godina

A šta Jordanski princ zna o fudbalu, ako mu se igra fudbalskog gazde neka si kupi neki klub u evropi i eto mu zabave. Zamislite kakva bi i čija on bio marioneta da je izabran.

Dejan

pre 8 godina

Uprkos korupciji i skandalima (koji su zlo i treba ih se resiti) , FIFA ostaje jedina važna institucija van uticaja velikih zapadnih manipulatora. Pokušali su, čak je i Američki mini-me pretio bojkotom, I poraženi su. Zbog toga poštujem i podržavam Fifu uprkos svim slabostima - manje od dva zla. Gospodo Englezi, držite se reči i ne dolazite na SP, lobista koji mešaju politiku u sport ne pripadaju ovde.

DJO

pre 8 godina

Ej sajt vam je jako naporan, do skoro sam vas otvarao prve i citao sam vase vesti. Ovo me jako zamara bas ste preterali. lep dan vam zelim ali ste sad poslednji. hvala vam.

Bejzbol palica

pre 8 godina

Marija, to jedino pod uslovom da NATO ponovo ne izbombarduje Srbiju zato sto misle da je Tole glasao za Blatera...Onako demokratski.

bravo

pre 8 godina

Ostade Platini bez para od Jordanskog princa hahahhaahah....Cepaj Blateru care,salu na stranu kako da Jordanski princ vodi FIFU dajte molim vas,ejjj Jordan tamo je fudbal bas popularan ja mislim....

Sponzor

pre 8 godina

Bice to grupa smrti 2018 - Srbija, Abhazija, Donjetska Republika, Kirgistan, NR Koreja i favorit iz senke Katar! Ako prodjemo samo nebo je granica za jedinu Evro selekciju ( tako nas PR Fife predatavlja) na prvenstvu!

bane

pre 8 godina

Totalni poraz Amerike u EU Svet ce moci da odahne na kratko posto njih demokratsko glasanje nece zaustaviti nego ce da probaju ono sto najbolje rade

Trenutni rezultat USA 2 : Rusija 2

pre 8 godina

U utakmici USA protiv Rusije skor na politickom semaforu glasi:

Ukrajina - USA 1 : Rusija 1 - USA dobila Ukrajinu, Rusija Krim (mada nije uspela da osvoji Osetiju)
Gasovod - USA 1 : Rusija 0 - Rusija je sprecena da zapocne gasovod, a USA je sebe uspela da nametne kao izvor za gas Evropi
Makedonija - USA 0 : Rusija 0 - Niko nista nije ostvario, osim sto su zivoti izgubljeni
FIFA - USA 0 : Rusija 1 - Ruski pulen dobio podrsku vecine planete

rosi

pre 8 godina

normalno da je pobedio kad fs Okeanije glasa za Blatera ,to je otprilike 40 glasova a sve zato sto Blater obezbedi sinu predsednika fs Okeanije eksluzivna prava na prodaju karata i prevoz putnika za svetsko prvenstvo.inace sin poseduje avio kompaniju.sve pre 5-6 god istrazio i objavio nezavisni novinar u dokimentarcu kojeg mozete naci na netu ali slabo koga to interesujr

idc

pre 8 godina

Nemojte porediti toleta-terzića sa blaterom,čovek je iznad njih mnogo.Na čelu fife je 6 mandata sa dobrim razlogom....učinio je za fudbal jako puno pa zato je tu gde jeste a cela priča ima političku pozadinu.

P.S platini je ispao jako loš u celoj priči s obzirom da je zahvaljujući blateru predsednik uefe.

Petar

pre 8 godina

Trebali mso ljudi progurati Toleta, kad je vec bio tamo. Em ima iskustva u ovom poslu (kako na ovoj, tako i na onoj strani), a ovde bi se upraznilo mesto.

ništa novo

pre 8 godina

Blater je capo di tutti capi. fifa je najveća mafijaška organizacija na svetu. ko je uopšte poverovao da će neki "princ" da ga smeni.

Marija

pre 8 godina

Eto sanse da Srbija ode na SP u Rusiju i da u finalu igra sa majkom Rusijom.

Prethodno Srbija ce u polufinalu "pobediti " Venecuelu a majka Rusija Severnu Koreju.

Po KGB spisku, Belorusija, Kuba, Iran, Kina ce morati da takmicenje napuste vec u cetvrtfinalu.

Naravno u Severnoj Koreji gradjani ce biti obavesteni da je Severna Koreja prvak sveta , dok ce gradjani Rusije imati prilike da gledaju najnoviju do sada nikad vidjenu KGB vojnu paradu u Moskvi na svecanom zatvaranju Svetskog prvenstva.

KGB svetsko prvenstvo u Rusiji ce biti do sada nesto nevidjeno , spektakl ucesnika i predsednika zemalja na kojima bi pozavideo i sam reziser i scenarista James Bond filmova.
Predsednici zemalja ucesnika koji nemaju svoje predsednicke ispravne avione bice transportovani u Moskvu specijalnim Aeroflot letovima i Tupoljevima.

Naravno Tajnug kao i uvek ce biti specijalna ovlascena agencija za prenos vesti sa SP u Moskvi za podrucje Srbije a vesti ce preuzimati iskljucivo sa Sputnjika i Russia Today.

PAOK

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

Kako je Amerika 1994 dobila prvenstvo bez ozbiljne lige i amaterskih klubova?Moralno je da bojkotujes prvenstvo iz politkcih razloga?Pa po tome Ameri i njihovi saveznici ne trebalo da idu ni na jedno takmicenje.

Nolan Smith

pre 8 godina

Ako je Platini protiv Blatera znaci da je Blater ok, plus sto iza Platinija stoji Amerika, Engleska, a pidrzavaju i Karadzica, prema tome, odlicno, a ko nece da ucestvuje na SP u Rusiji, neka ne ucestvuje, bice postenije sudjenje

Vladimir

pre 8 godina

(Saša Belopoljanski, 29. maj 2015 19:28)

Kako za koga?! Pa za sebe, kao i uvek. Grantovano je njegov bio jedan od ona tri nevazeca listica.

Pedja

pre 8 godina

Ajde Blatere jos malo pa da i mi odemo na svetsko prvenstvo. Istovremeno podrzavam da Engleska, Nemacka, Francuska, Italija, Spanija, Portugalija, Svedska, Holandija, Belgija bojkotuju SP.

Ratko

pre 8 godina

Cestitamo dozivotnom predsedniku FIFA novi mandat i da ga obavlja u zdravlju i veselju. Takodje otvoren je novi front za prepucavanje Rusije i zapada. Sada ce se nastaviti na najgroznije moguce nacine sa ucenama, omalovazavanjem i pljuvanjem po Rusiji. Gotovo je izvesno da ce SAD i Engleska to bojkotovati a pokusace sto vise zemalja da uvuku u taj bojkot. Mogu da rade sta im je god volja ali to SP 2018 godine ce se tamo odrzati i Rusija ce na najlepsi moguci nacin reklamirati drzavu i svoju moc. Ovakve mere i bojkoti nisu zabelezeni ni na OI u Nemackoj kada je kancelar bio Hitler. SAD-a treba rat kako bi odrzavali svoju finansijsku i ekonomsku moc, njih ne zanima SP u fudbalu.

Sasa

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

Labud

pre 8 godina

Tole je glasao isto kao i Platini. Avaj, bivse kolonije vise veruju Blateru, sto je i razunljivo, jer on zna da zakiti, kad treba i kako treba.

Bojan Filipovic

pre 8 godina

Ovo nije imalo veze sa Blaterom , ovo je bilo protiv Putina. Divim se Putinu sto ih je jos jednom pobedio. Taj zapad je opsednut Rusijom. Svska cast. Da su nasi politicari pametni ugledali bi se na Putina. Ne mora svaka poslednja rec biti americka. Svaka cast putine ! :)

wer

pre 8 godina

Truli zapad. Podrzavam Blattera, Putina...sve!! Jer sam Rusofil bez mozak bre.
(aleksi, 29. maj 2015 19:23)

zapad jeste truo, tu nema sumnje...
ali je rusija za nijansu gora...
ajde ti malo tamo da zivis i provedes dovoljno vremena, mozda ti se mozak naprasno vrati?

boravio sam u rusiji X puta, radio sa njima, i jedino sto mogu da ti kazem je da jako slobo poznaju geografiju, pogotovo 'bratski' balkan... strance ocima ne mogu da vide, a za nas srbe, puce im prsluce :)

www

pre 8 godina

Kakva šarada. Ove mumije umesto da idu i uživaju u životu što dalje od svega, neko more, sunce, sokići, oni se igraju prestiža i nemaju nameru da smanje ambicije. Karijera je izgleda važnija od života.

beli real

pre 8 godina

Ne vrijedi vise ona uzrecica koju mi na balkanu volimo rec: 'to vani ne bi proslo'. Sad je ocito da i vani sve prolazi, pa i ovakva karikatura od covjeka.

dado

pre 8 godina

Zar u FIFI nema svaka clanica 1 glas za razliku od npr. UN gdje velikih 5-6 mogu da zaustave ostatak Svijeta.
Englezi kukaju na FIFU upravo iz tog razloga, ne zele da imaju isti utjecaj kao i bivse im kolonije, a onda opleti po Blatteru. Covjek ni kriv ni duzan, ko igrac na zici..

D1

pre 8 godina

pa kompanije/korporacije su zlo danasnjeg vremena. koga briga za blatera i ostale, uzimaju pare za sebe i potomke, a mi kao brinemo da li ce prvenstvo da bude u kataru...

Millennium

pre 8 godina

E sada ćemo nažalost da gledamo kako sport gubi bitku od politike, opet. Blater je nebitan, da nije njega, našli bi drugi razlog za konflikt.

stradivari

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da predstavu nema narod koga pljuje i kakve su svetske igre...Godinama se Blater pljuje a na dan glasanja je on ok,jer su Ameri rekli da nije....komicno

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Za koga je glasao Tole??? Zna se.Za onog za koga mu rekao idiot Cure. Sta je Platini uradio za srpski fudbal??? NISTA.Cuvao Toleta Karadzica i Ivana Curkovica

svasta

pre 8 godina

Joj ljudi kako ce da pljuste smene ako Blater prodje... da je CEO neke kompanije na zapadu, za ovo sto je uradio u poslednjih 20-tak godina za svetski fudbal (pre svega samu organizaciju) dizali bi ga u nebo i proglasavali cudotvorcem...

Ratko

pre 8 godina

Cestitamo dozivotnom predsedniku FIFA novi mandat i da ga obavlja u zdravlju i veselju. Takodje otvoren je novi front za prepucavanje Rusije i zapada. Sada ce se nastaviti na najgroznije moguce nacine sa ucenama, omalovazavanjem i pljuvanjem po Rusiji. Gotovo je izvesno da ce SAD i Engleska to bojkotovati a pokusace sto vise zemalja da uvuku u taj bojkot. Mogu da rade sta im je god volja ali to SP 2018 godine ce se tamo odrzati i Rusija ce na najlepsi moguci nacin reklamirati drzavu i svoju moc. Ovakve mere i bojkoti nisu zabelezeni ni na OI u Nemackoj kada je kancelar bio Hitler. SAD-a treba rat kako bi odrzavali svoju finansijsku i ekonomsku moc, njih ne zanima SP u fudbalu.

svasta

pre 8 godina

Joj ljudi kako ce da pljuste smene ako Blater prodje... da je CEO neke kompanije na zapadu, za ovo sto je uradio u poslednjih 20-tak godina za svetski fudbal (pre svega samu organizaciju) dizali bi ga u nebo i proglasavali cudotvorcem...

beli real

pre 8 godina

Ne vrijedi vise ona uzrecica koju mi na balkanu volimo rec: 'to vani ne bi proslo'. Sad je ocito da i vani sve prolazi, pa i ovakva karikatura od covjeka.

Millennium

pre 8 godina

E sada ćemo nažalost da gledamo kako sport gubi bitku od politike, opet. Blater je nebitan, da nije njega, našli bi drugi razlog za konflikt.

Pedja

pre 8 godina

Ajde Blatere jos malo pa da i mi odemo na svetsko prvenstvo. Istovremeno podrzavam da Engleska, Nemacka, Francuska, Italija, Spanija, Portugalija, Svedska, Holandija, Belgija bojkotuju SP.

dado

pre 8 godina

Zar u FIFI nema svaka clanica 1 glas za razliku od npr. UN gdje velikih 5-6 mogu da zaustave ostatak Svijeta.
Englezi kukaju na FIFU upravo iz tog razloga, ne zele da imaju isti utjecaj kao i bivse im kolonije, a onda opleti po Blatteru. Covjek ni kriv ni duzan, ko igrac na zici..

Sponzor

pre 8 godina

Bice to grupa smrti 2018 - Srbija, Abhazija, Donjetska Republika, Kirgistan, NR Koreja i favorit iz senke Katar! Ako prodjemo samo nebo je granica za jedinu Evro selekciju ( tako nas PR Fife predatavlja) na prvenstvu!

idc

pre 8 godina

Nemojte porediti toleta-terzića sa blaterom,čovek je iznad njih mnogo.Na čelu fife je 6 mandata sa dobrim razlogom....učinio je za fudbal jako puno pa zato je tu gde jeste a cela priča ima političku pozadinu.

P.S platini je ispao jako loš u celoj priči s obzirom da je zahvaljujući blateru predsednik uefe.

bane

pre 8 godina

Totalni poraz Amerike u EU Svet ce moci da odahne na kratko posto njih demokratsko glasanje nece zaustaviti nego ce da probaju ono sto najbolje rade

ništa novo

pre 8 godina

Blater je capo di tutti capi. fifa je najveća mafijaška organizacija na svetu. ko je uopšte poverovao da će neki "princ" da ga smeni.

rosi

pre 8 godina

normalno da je pobedio kad fs Okeanije glasa za Blatera ,to je otprilike 40 glasova a sve zato sto Blater obezbedi sinu predsednika fs Okeanije eksluzivna prava na prodaju karata i prevoz putnika za svetsko prvenstvo.inace sin poseduje avio kompaniju.sve pre 5-6 god istrazio i objavio nezavisni novinar u dokimentarcu kojeg mozete naci na netu ali slabo koga to interesujr

Nolan Smith

pre 8 godina

Ako je Platini protiv Blatera znaci da je Blater ok, plus sto iza Platinija stoji Amerika, Engleska, a pidrzavaju i Karadzica, prema tome, odlicno, a ko nece da ucestvuje na SP u Rusiji, neka ne ucestvuje, bice postenije sudjenje

D1

pre 8 godina

pa kompanije/korporacije su zlo danasnjeg vremena. koga briga za blatera i ostale, uzimaju pare za sebe i potomke, a mi kao brinemo da li ce prvenstvo da bude u kataru...

www

pre 8 godina

Kakva šarada. Ove mumije umesto da idu i uživaju u životu što dalje od svega, neko more, sunce, sokići, oni se igraju prestiža i nemaju nameru da smanje ambicije. Karijera je izgleda važnija od života.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Za koga je glasao Tole??? Zna se.Za onog za koga mu rekao idiot Cure. Sta je Platini uradio za srpski fudbal??? NISTA.Cuvao Toleta Karadzica i Ivana Curkovica

Sasa

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

PAOK

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

Kako je Amerika 1994 dobila prvenstvo bez ozbiljne lige i amaterskih klubova?Moralno je da bojkotujes prvenstvo iz politkcih razloga?Pa po tome Ameri i njihovi saveznici ne trebalo da idu ni na jedno takmicenje.

Bojan Filipovic

pre 8 godina

Ovo nije imalo veze sa Blaterom , ovo je bilo protiv Putina. Divim se Putinu sto ih je jos jednom pobedio. Taj zapad je opsednut Rusijom. Svska cast. Da su nasi politicari pametni ugledali bi se na Putina. Ne mora svaka poslednja rec biti americka. Svaka cast putine ! :)

Marija

pre 8 godina

Eto sanse da Srbija ode na SP u Rusiju i da u finalu igra sa majkom Rusijom.

Prethodno Srbija ce u polufinalu "pobediti " Venecuelu a majka Rusija Severnu Koreju.

Po KGB spisku, Belorusija, Kuba, Iran, Kina ce morati da takmicenje napuste vec u cetvrtfinalu.

Naravno u Severnoj Koreji gradjani ce biti obavesteni da je Severna Koreja prvak sveta , dok ce gradjani Rusije imati prilike da gledaju najnoviju do sada nikad vidjenu KGB vojnu paradu u Moskvi na svecanom zatvaranju Svetskog prvenstva.

KGB svetsko prvenstvo u Rusiji ce biti do sada nesto nevidjeno , spektakl ucesnika i predsednika zemalja na kojima bi pozavideo i sam reziser i scenarista James Bond filmova.
Predsednici zemalja ucesnika koji nemaju svoje predsednicke ispravne avione bice transportovani u Moskvu specijalnim Aeroflot letovima i Tupoljevima.

Naravno Tajnug kao i uvek ce biti specijalna ovlascena agencija za prenos vesti sa SP u Moskvi za podrucje Srbije a vesti ce preuzimati iskljucivo sa Sputnjika i Russia Today.

wer

pre 8 godina

Truli zapad. Podrzavam Blattera, Putina...sve!! Jer sam Rusofil bez mozak bre.
(aleksi, 29. maj 2015 19:23)

zapad jeste truo, tu nema sumnje...
ali je rusija za nijansu gora...
ajde ti malo tamo da zivis i provedes dovoljno vremena, mozda ti se mozak naprasno vrati?

boravio sam u rusiji X puta, radio sa njima, i jedino sto mogu da ti kazem je da jako slobo poznaju geografiju, pogotovo 'bratski' balkan... strance ocima ne mogu da vide, a za nas srbe, puce im prsluce :)

Trenutni rezultat USA 2 : Rusija 2

pre 8 godina

U utakmici USA protiv Rusije skor na politickom semaforu glasi:

Ukrajina - USA 1 : Rusija 1 - USA dobila Ukrajinu, Rusija Krim (mada nije uspela da osvoji Osetiju)
Gasovod - USA 1 : Rusija 0 - Rusija je sprecena da zapocne gasovod, a USA je sebe uspela da nametne kao izvor za gas Evropi
Makedonija - USA 0 : Rusija 0 - Niko nista nije ostvario, osim sto su zivoti izgubljeni
FIFA - USA 0 : Rusija 1 - Ruski pulen dobio podrsku vecine planete

stradivari

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da predstavu nema narod koga pljuje i kakve su svetske igre...Godinama se Blater pljuje a na dan glasanja je on ok,jer su Ameri rekli da nije....komicno

Petar

pre 8 godina

Trebali mso ljudi progurati Toleta, kad je vec bio tamo. Em ima iskustva u ovom poslu (kako na ovoj, tako i na onoj strani), a ovde bi se upraznilo mesto.

Vladimir

pre 8 godina

(Saša Belopoljanski, 29. maj 2015 19:28)

Kako za koga?! Pa za sebe, kao i uvek. Grantovano je njegov bio jedan od ona tri nevazeca listica.

Labud

pre 8 godina

Tole je glasao isto kao i Platini. Avaj, bivse kolonije vise veruju Blateru, sto je i razunljivo, jer on zna da zakiti, kad treba i kako treba.

belgrado

pre 8 godina

pazi mu protivnika,princ ali :)
hahaaa
"ozbiljan"sportski radnik,verovatno ne zna sta je ofsajd :)

tako je i kod nas,
toleta rusi kokeza,koji isto ne zna da 3 kornera nisu penal.

20 kinte

pre 8 godina

@wer inače, Ameri odlično poznaju geografiju, a idi na potez Arkanzas-Indijana-Ohajo-Oregon da vidiš koliko obožavaju strance. Ja sam imao sreće u Bostonu, jer je ipak pro-Euro grad(ko ga zna,zna na šta mislim). Isto tako, prošetaj se do Slovenije da zaradiš titulu Čefura, kako oni krste bilo koga ko nije Slovenac i Katolik. A i fudbal Ameri toliko poznaju da jedini na svetu imaju drugo ime za njega.

Mojemisljenje

pre 8 godina

Ne razumem samo nas narod. Do juce su svi, ali svi pljuvali Blatera, predstavljali ga unistiteljem fudbala, kako je progurao Francusku na SP, kako nas male zemlje ne postuje, kako je dozvolio Realu i Barsi ovo i ono, teorije zavera bilo na pretek. Odjednom Putin podrzao Blatera, odjednom je za nas Srbe Blater pobednik, revolucionar, pljuste podrske... Ljudi, jel vi toliko nemate svoj stav? Batalite bre i Rusiju i Ameriku i shvatite da su i jedni i drugi ISTI! Samo korist gledaju.

Dejan

pre 8 godina

Uprkos korupciji i skandalima (koji su zlo i treba ih se resiti) , FIFA ostaje jedina važna institucija van uticaja velikih zapadnih manipulatora. Pokušali su, čak je i Američki mini-me pretio bojkotom, I poraženi su. Zbog toga poštujem i podržavam Fifu uprkos svim slabostima - manje od dva zla. Gospodo Englezi, držite se reči i ne dolazite na SP, lobista koji mešaju politiku u sport ne pripadaju ovde.

boki

pre 8 godina

A šta Jordanski princ zna o fudbalu, ako mu se igra fudbalskog gazde neka si kupi neki klub u evropi i eto mu zabave. Zamislite kakva bi i čija on bio marioneta da je izabran.

st26

pre 8 godina

Cekaj jel se meni cini ili komentatori ovde podrzavaju izbor velike mafije zbog svetskog u Rusiji. Pa ne desavaju se nama dzaba sve lose stvari kad nemamo mozga.

bravo

pre 8 godina

Ostade Platini bez para od Jordanskog princa hahahhaahah....Cepaj Blateru care,salu na stranu kako da Jordanski princ vodi FIFU dajte molim vas,ejjj Jordan tamo je fudbal bas popularan ja mislim....

Bejzbol palica

pre 8 godina

Marija, to jedino pod uslovom da NATO ponovo ne izbombarduje Srbiju zato sto misle da je Tole glasao za Blatera...Onako demokratski.

DJO

pre 8 godina

Ej sajt vam je jako naporan, do skoro sam vas otvarao prve i citao sam vase vesti. Ovo me jako zamara bas ste preterali. lep dan vam zelim ali ste sad poslednji. hvala vam.

Marija

pre 8 godina

Eto sanse da Srbija ode na SP u Rusiju i da u finalu igra sa majkom Rusijom.

Prethodno Srbija ce u polufinalu "pobediti " Venecuelu a majka Rusija Severnu Koreju.

Po KGB spisku, Belorusija, Kuba, Iran, Kina ce morati da takmicenje napuste vec u cetvrtfinalu.

Naravno u Severnoj Koreji gradjani ce biti obavesteni da je Severna Koreja prvak sveta , dok ce gradjani Rusije imati prilike da gledaju najnoviju do sada nikad vidjenu KGB vojnu paradu u Moskvi na svecanom zatvaranju Svetskog prvenstva.

KGB svetsko prvenstvo u Rusiji ce biti do sada nesto nevidjeno , spektakl ucesnika i predsednika zemalja na kojima bi pozavideo i sam reziser i scenarista James Bond filmova.
Predsednici zemalja ucesnika koji nemaju svoje predsednicke ispravne avione bice transportovani u Moskvu specijalnim Aeroflot letovima i Tupoljevima.

Naravno Tajnug kao i uvek ce biti specijalna ovlascena agencija za prenos vesti sa SP u Moskvi za podrucje Srbije a vesti ce preuzimati iskljucivo sa Sputnjika i Russia Today.

Sasa

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

Trenutni rezultat USA 2 : Rusija 2

pre 8 godina

U utakmici USA protiv Rusije skor na politickom semaforu glasi:

Ukrajina - USA 1 : Rusija 1 - USA dobila Ukrajinu, Rusija Krim (mada nije uspela da osvoji Osetiju)
Gasovod - USA 1 : Rusija 0 - Rusija je sprecena da zapocne gasovod, a USA je sebe uspela da nametne kao izvor za gas Evropi
Makedonija - USA 0 : Rusija 0 - Niko nista nije ostvario, osim sto su zivoti izgubljeni
FIFA - USA 0 : Rusija 1 - Ruski pulen dobio podrsku vecine planete

Ratko

pre 8 godina

Cestitamo dozivotnom predsedniku FIFA novi mandat i da ga obavlja u zdravlju i veselju. Takodje otvoren je novi front za prepucavanje Rusije i zapada. Sada ce se nastaviti na najgroznije moguce nacine sa ucenama, omalovazavanjem i pljuvanjem po Rusiji. Gotovo je izvesno da ce SAD i Engleska to bojkotovati a pokusace sto vise zemalja da uvuku u taj bojkot. Mogu da rade sta im je god volja ali to SP 2018 godine ce se tamo odrzati i Rusija ce na najlepsi moguci nacin reklamirati drzavu i svoju moc. Ovakve mere i bojkoti nisu zabelezeni ni na OI u Nemackoj kada je kancelar bio Hitler. SAD-a treba rat kako bi odrzavali svoju finansijsku i ekonomsku moc, njih ne zanima SP u fudbalu.

Sponzor

pre 8 godina

Bice to grupa smrti 2018 - Srbija, Abhazija, Donjetska Republika, Kirgistan, NR Koreja i favorit iz senke Katar! Ako prodjemo samo nebo je granica za jedinu Evro selekciju ( tako nas PR Fife predatavlja) na prvenstvu!

wer

pre 8 godina

Truli zapad. Podrzavam Blattera, Putina...sve!! Jer sam Rusofil bez mozak bre.
(aleksi, 29. maj 2015 19:23)

zapad jeste truo, tu nema sumnje...
ali je rusija za nijansu gora...
ajde ti malo tamo da zivis i provedes dovoljno vremena, mozda ti se mozak naprasno vrati?

boravio sam u rusiji X puta, radio sa njima, i jedino sto mogu da ti kazem je da jako slobo poznaju geografiju, pogotovo 'bratski' balkan... strance ocima ne mogu da vide, a za nas srbe, puce im prsluce :)

svasta

pre 8 godina

Joj ljudi kako ce da pljuste smene ako Blater prodje... da je CEO neke kompanije na zapadu, za ovo sto je uradio u poslednjih 20-tak godina za svetski fudbal (pre svega samu organizaciju) dizali bi ga u nebo i proglasavali cudotvorcem...

beli real

pre 8 godina

Ne vrijedi vise ona uzrecica koju mi na balkanu volimo rec: 'to vani ne bi proslo'. Sad je ocito da i vani sve prolazi, pa i ovakva karikatura od covjeka.

bane

pre 8 godina

Totalni poraz Amerike u EU Svet ce moci da odahne na kratko posto njih demokratsko glasanje nece zaustaviti nego ce da probaju ono sto najbolje rade

Pedja

pre 8 godina

Ajde Blatere jos malo pa da i mi odemo na svetsko prvenstvo. Istovremeno podrzavam da Engleska, Nemacka, Francuska, Italija, Spanija, Portugalija, Svedska, Holandija, Belgija bojkotuju SP.

Bojan Filipovic

pre 8 godina

Ovo nije imalo veze sa Blaterom , ovo je bilo protiv Putina. Divim se Putinu sto ih je jos jednom pobedio. Taj zapad je opsednut Rusijom. Svska cast. Da su nasi politicari pametni ugledali bi se na Putina. Ne mora svaka poslednja rec biti americka. Svaka cast putine ! :)

Nolan Smith

pre 8 godina

Ako je Platini protiv Blatera znaci da je Blater ok, plus sto iza Platinija stoji Amerika, Engleska, a pidrzavaju i Karadzica, prema tome, odlicno, a ko nece da ucestvuje na SP u Rusiji, neka ne ucestvuje, bice postenije sudjenje

dado

pre 8 godina

Zar u FIFI nema svaka clanica 1 glas za razliku od npr. UN gdje velikih 5-6 mogu da zaustave ostatak Svijeta.
Englezi kukaju na FIFU upravo iz tog razloga, ne zele da imaju isti utjecaj kao i bivse im kolonije, a onda opleti po Blatteru. Covjek ni kriv ni duzan, ko igrac na zici..

Millennium

pre 8 godina

E sada ćemo nažalost da gledamo kako sport gubi bitku od politike, opet. Blater je nebitan, da nije njega, našli bi drugi razlog za konflikt.

www

pre 8 godina

Kakva šarada. Ove mumije umesto da idu i uživaju u životu što dalje od svega, neko more, sunce, sokići, oni se igraju prestiža i nemaju nameru da smanje ambicije. Karijera je izgleda važnija od života.

idc

pre 8 godina

Nemojte porediti toleta-terzića sa blaterom,čovek je iznad njih mnogo.Na čelu fife je 6 mandata sa dobrim razlogom....učinio je za fudbal jako puno pa zato je tu gde jeste a cela priča ima političku pozadinu.

P.S platini je ispao jako loš u celoj priči s obzirom da je zahvaljujući blateru predsednik uefe.

rosi

pre 8 godina

normalno da je pobedio kad fs Okeanije glasa za Blatera ,to je otprilike 40 glasova a sve zato sto Blater obezbedi sinu predsednika fs Okeanije eksluzivna prava na prodaju karata i prevoz putnika za svetsko prvenstvo.inace sin poseduje avio kompaniju.sve pre 5-6 god istrazio i objavio nezavisni novinar u dokimentarcu kojeg mozete naci na netu ali slabo koga to interesujr

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Za koga je glasao Tole??? Zna se.Za onog za koga mu rekao idiot Cure. Sta je Platini uradio za srpski fudbal??? NISTA.Cuvao Toleta Karadzica i Ivana Curkovica

stradivari

pre 8 godina

Jos jedan dokaz da predstavu nema narod koga pljuje i kakve su svetske igre...Godinama se Blater pljuje a na dan glasanja je on ok,jer su Ameri rekli da nije....komicno

ništa novo

pre 8 godina

Blater je capo di tutti capi. fifa je najveća mafijaška organizacija na svetu. ko je uopšte poverovao da će neki "princ" da ga smeni.

st26

pre 8 godina

Cekaj jel se meni cini ili komentatori ovde podrzavaju izbor velike mafije zbog svetskog u Rusiji. Pa ne desavaju se nama dzaba sve lose stvari kad nemamo mozga.

PAOK

pre 8 godina

Sumrak morala i postenja. A vi koji ne kapirate dalje od ljubavi prema Rusiji, samo kratko pojasnjenje-podrzali su Blatera da se ne bi saznalo kako su dobili Svetsko prvenstvo. Jasno kó dan.

Kako je Amerika 1994 dobila prvenstvo bez ozbiljne lige i amaterskih klubova?Moralno je da bojkotujes prvenstvo iz politkcih razloga?Pa po tome Ameri i njihovi saveznici ne trebalo da idu ni na jedno takmicenje.

D1

pre 8 godina

pa kompanije/korporacije su zlo danasnjeg vremena. koga briga za blatera i ostale, uzimaju pare za sebe i potomke, a mi kao brinemo da li ce prvenstvo da bude u kataru...

Mojemisljenje

pre 8 godina

Ne razumem samo nas narod. Do juce su svi, ali svi pljuvali Blatera, predstavljali ga unistiteljem fudbala, kako je progurao Francusku na SP, kako nas male zemlje ne postuje, kako je dozvolio Realu i Barsi ovo i ono, teorije zavera bilo na pretek. Odjednom Putin podrzao Blatera, odjednom je za nas Srbe Blater pobednik, revolucionar, pljuste podrske... Ljudi, jel vi toliko nemate svoj stav? Batalite bre i Rusiju i Ameriku i shvatite da su i jedni i drugi ISTI! Samo korist gledaju.

Petar

pre 8 godina

Trebali mso ljudi progurati Toleta, kad je vec bio tamo. Em ima iskustva u ovom poslu (kako na ovoj, tako i na onoj strani), a ovde bi se upraznilo mesto.

Vladimir

pre 8 godina

(Saša Belopoljanski, 29. maj 2015 19:28)

Kako za koga?! Pa za sebe, kao i uvek. Grantovano je njegov bio jedan od ona tri nevazeca listica.

bravo

pre 8 godina

Ostade Platini bez para od Jordanskog princa hahahhaahah....Cepaj Blateru care,salu na stranu kako da Jordanski princ vodi FIFU dajte molim vas,ejjj Jordan tamo je fudbal bas popularan ja mislim....

DJO

pre 8 godina

Ej sajt vam je jako naporan, do skoro sam vas otvarao prve i citao sam vase vesti. Ovo me jako zamara bas ste preterali. lep dan vam zelim ali ste sad poslednji. hvala vam.

20 kinte

pre 8 godina

@wer inače, Ameri odlično poznaju geografiju, a idi na potez Arkanzas-Indijana-Ohajo-Oregon da vidiš koliko obožavaju strance. Ja sam imao sreće u Bostonu, jer je ipak pro-Euro grad(ko ga zna,zna na šta mislim). Isto tako, prošetaj se do Slovenije da zaradiš titulu Čefura, kako oni krste bilo koga ko nije Slovenac i Katolik. A i fudbal Ameri toliko poznaju da jedini na svetu imaju drugo ime za njega.

Labud

pre 8 godina

Tole je glasao isto kao i Platini. Avaj, bivse kolonije vise veruju Blateru, sto je i razunljivo, jer on zna da zakiti, kad treba i kako treba.

boki

pre 8 godina

A šta Jordanski princ zna o fudbalu, ako mu se igra fudbalskog gazde neka si kupi neki klub u evropi i eto mu zabave. Zamislite kakva bi i čija on bio marioneta da je izabran.

Dejan

pre 8 godina

Uprkos korupciji i skandalima (koji su zlo i treba ih se resiti) , FIFA ostaje jedina važna institucija van uticaja velikih zapadnih manipulatora. Pokušali su, čak je i Američki mini-me pretio bojkotom, I poraženi su. Zbog toga poštujem i podržavam Fifu uprkos svim slabostima - manje od dva zla. Gospodo Englezi, držite se reči i ne dolazite na SP, lobista koji mešaju politiku u sport ne pripadaju ovde.

belgrado

pre 8 godina

pazi mu protivnika,princ ali :)
hahaaa
"ozbiljan"sportski radnik,verovatno ne zna sta je ofsajd :)

tako je i kod nas,
toleta rusi kokeza,koji isto ne zna da 3 kornera nisu penal.

Bejzbol palica

pre 8 godina

Marija, to jedino pod uslovom da NATO ponovo ne izbombarduje Srbiju zato sto misle da je Tole glasao za Blatera...Onako demokratski.